«Μια ομάδα στον κόσμο αγαπώ» - Η παρουσίαση του βιβλίου για τα 100 χρόνια της ΑΕΚ, στη «Βυζαντινή γωνιά» (ΦΩΤΟ)

«Μια ομάδα στον κόσμο αγαπώ» - Η παρουσίαση του βιβλίου για τα 100 χρόνια της ΑΕΚ, στη «Βυζαντινή γωνιά» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Όλες οι λεπτομέρειες για την σπουδαία τελετή της «Βυζαντινής Γωνίας»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η «Βυζαντινή Γωνία» αναμένεται να διοργανώσει μία πολύ όμορφη τελετή!

Πιο αναλυτικά: «Τη Δευτέρα 17 Ιουλίου στις 20:00 φιλοξενούμε την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γεράσιμου Γασπαρινάτου «Μια ομάδα στον κόσμο αγαπώ», μια εικονογραφημένη έκδοση για παιδιά αλλά και μεγαλύτερους με την ιστορία των πρώτων 100 χρόνων της μεγαλύτερης ομάδας του κόσμου! Το βιβλίο είναι διαθέσιμο από σήμερα στη Βυζαντινή Γωνιά (120σελ. τιμή 15€ από την One Team Εκδοτική).

Λίγα Λόγια για το βιβλίο:
Ο μικρός Δημήτρης επισκέπτεται το σπίτι του παππού του στη Νέα Φιλαδέλφεια και ανακαλύπτει ένα μεγάλο θησαυρό. Οι αφηγήσεις του παππού και του πατέρα του Δημητράκη από παιχνίδια και κομβικούς σταθμούς του Δικεφάλου μας βάζουν μέσα στην ιστορία σαν να τη ζούμε και μεις, ενώ φωτογραφίες, συλλεκτικά αντικείμενα, αναμνηστικά, εφημερίδες και περιοδικά της κάθε εποχής μας ταξιδεύουν στην Α.Ε.Κ. όλων των εποχών.
Μια έκδοση για παιδιά αλλά και για όλη την οικογένεια, γραμμένη με το γλαφυρό ύφος του Γεράσιμου Γασπαρινάτου σε ρίμα και 15σύλλαβο στίχο και εικονογραφημένο από τον Στρατή Μενίδη με σπάνιες φωτογραφίες, εφημερίδες και περιοδικά, αντικείμενα από τις συλλογές της Βυζαντινής Γωνιάς και του συγγραφέα, φωτογραφικό υλικό από την INTIME, αγάπη, απέραντο σεβασμό και μεράκι, αφού αναφέρεται στο μεγαλείο της Α.Ε.Κ.
Σκοπός του βιβλίου να γνωρίσουν τα παιδιά και οι έφηβοι όσα πρεσβεύει αυτή η ομάδα, την καταγωγή της, το ήθος και το διαφορετικό DNA της, ενώ οι μεγαλύτεροι θα μάθουν, θα θυμηθούν και θα ξαναζήσουν στιγμές από την ιστορία του τεράστιου αυτού συλλόγου, της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως.
Όπως μας είπε ο Γεράσιμος… «Είπαμε να το μπουμπουνίσουμε τώρα, καλοκαιριάτικο, για να αρχίσει η κατήχηση των παίδων και κορασίδων από την παραλία. Δεύτε λάβετε φως!»
Σας περιμένουμε, μόνο Α.Ε.Κ.!».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X