Αυτή η ΟΜΑΔΑΡΑ της ΑΕΚ δεν έχει… ταβάνι!

Αυτή η ΟΜΑΔΑΡΑ της ΑΕΚ δεν έχει… ταβάνι!
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog… ομολογεί ότι ενθουσιάστηκε και πανηγύρισε για πρώτη φορά στη ζωή του, σε φιλικό προετοιμασίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πραγματικά δεν θυμάμαι να έχει υπάρξει ποτέ φιλικό ματς, στο οποίο να έχω ενθουσιαστεί τόσο πολύ και να έχω πεταχτεί να πανηγυρίσω! Αυτό μου προκάλεσε η ΑΕΚ στο πρώτο φιλικό με την Σαχτάρ και το… ομολογώ, αν και είμαι από αυτούς, που ούτε ενθουσιάζονται, ούτε και απογοητεύονται από τέτοιου είδους «τεστ».

Για να ξέρουμε τι λέμε, ο αντίπαλος ήταν η Σαχτάρ, που έχει εξασφαλισμένη θέση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και που έχει μπάτζετ 163 εκατομμυρίων ευρώ! Και η ΑΕΚ την διέσυρε με 5-0, χωρίς τις μεταγραφές, χωρίς τον Γκατσίνοβιτς, χωρίς τον Πινέδα, χωρίς τον Αραούχο, χωρίς τον Μάνταλο, χωρίς τον Πισάρο που έρχεται, και με τον Άμραμπατ να αποβάλλεται αυστηρά από το 17ο λεπτό. Μια ΑΕΚ που είχε και έξι κλασικές ευκαιρίες για να φτάσει το σκορ σε δυσθεώρητα ύψη.

Με έναν Λιβάι Γκαρσία, που σκέφτεσαι ότι στην Ευρώπη με τη φανέλα της ΑΕΚ, ακόμα και στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, που προσωπικά εκτιμώ ότι θα παίξει αυτή η ομάδα του Αλμέιδα, μπορεί να απογειώσει την ομάδα, αλλά να απογειώσει και την τιμή του στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, σε επίπεδα που ούτε ο ίδιος φαντάζεται. Και πολύ καλά κάνει ο Μελισσανίδης και τον κρατάει για έναν ακόμα χρόνο στην ΑΕΚ, καθώς όπως και ο ίδιος είχε πει… «δεν τον έχουμε χορτάσει ακόμα».

Βγαίνει ο ΛΙΒΑΪ, μπαίνει ο ΖΙΝΙ

Το θέμα βέβαια με αυτή την ΑΕΚ, είναι ότι ο κάθε αντίπαλος, ακόμα και η Σαχτάρ του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν μπορεί να ησυχάσει, ούτε όταν βγει ο Λιβάι και όλοι οι βασικοί, αφού θα έρθει ο… Ζίνι να βάλει άλλα δύο και να σε διασύρει! Και μετά, στο δεύτερο φιλικό και όλη η… πιτσιρικαρία, για να σου βάλει άλλα δύο, να της ακυρωθούν άλλα δύο, να έχει και δοκάρι, παίζοντας μάλιστα σε όλο το δεύτερο ματς, με δέκα παίκτες!

Ειλικρινά, όσο και να το επαναλαμβάνω στον εαυτό μου, ότι από τα φιλικά δεν πρέπει, ούτε να απογοητεύεσαι, αλλά ούτε και να πανηγυρίζεις, αναρωτιέμαι αν αυτή η ΑΕΚ με τόσες απουσίες και πριν έρθουν οι μεταγραφές, παίζει έτσι στα μέσα Ιουλίου και με τα πόδια βαριά από την προετοιμασία, τι θα μπορεί να κάνει όταν θα είναι έτοιμη και πλήρης; Γιατί θυμίζω ότι ο Αλμέιδα έχει πει ότι αυτή τη στιγμή, η ομάδα είναι στο 30%. Και με ελλείψεις βασικών. Και χωρίς… Πισάρο και όσους ακόμα είναι να έρθουν!

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X