Η Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού της ΑΕΚ στηρίζει την 20η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας!

Η Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού της ΑΕΚ στηρίζει την 20η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας!
Photo Credits: INTIME

Η 20η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023 και ώρες 14:00 έως 19:00 στο Π.Π.Ι.Ε.Δ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού της ΑΕΚ στηρίζει την 20η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας
Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας και το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής & Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής, σε συνεργασία με τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Νέας Φιλαδέλφειας, το Γ.Ο.Ν.Κ. «οι Άγιοι Ανάργυροι», και την υποστήριξη της Λέσχης Ιστορίας & Πολιτισμού της ΑΕΚ, διοργανώνουν μία ακόμη εθελοντική αιμοδοσία και καλούν τους συμπολίτες μας να συμμετάσχουν σε αυτή δίνοντας μήνυμα πρόληψης και ελπίδας!
Η 20η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023 και ώρες 14:00 έως 19:00 στο Π.Π.Ι.Ε.Δ. (Λ. Δεκελείας 152, Νέα Φιλαδέλφεια).
Το μήνυμά μας αυτή την φορά είναι: «Κάνε ένα δώρο που κανείς δεν θα σκεφτεί να το αλλάξει!».«Ενώνουμε τις δυνάμεις μας, στηρίζουμε την συλλογική προσπάθεια για να καλύψουμε τις μεγάλες ανάγκες σε αίμα που έχουν προκύψει και προκύπτουν συνεχώς στο Δήμο μας. Γινόμαστε εθελοντές αιμοδότες και βοηθάμε τους συνανθρώπους μας και τους συνδημότες μας που το έχουν ανάγκη» ανέφερε στο μήνυμά του ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος.
Η αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας. Τα αποτελέσματά της σώζουν ζωές, διότι το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αντικαθίσταται. Μόνο χαρίζεται!
Οι αιτήσεις συμμετοχής παρακαλούμε να σταλούν στο e-mail της κοινωνικής υπηρεσίας tm_dygeias@dimosfx.gr ή να κατατεθούν στο δημοτικό κτίριο – Αχαρνών 464 και Αγίων Αναργύρων στη Νέα Χαλκηδόνα (3ος όροφος), μέχρι την Δευτέρα 17 Ιουλίου.
Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας επικοινωνήστε με την αρμόδια υπηρεσία στο τηλ.: 210-2532047 (εσωτ. 304 ή 306).

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X