Την πιστεύουν και την σέβονται, ενώ οι άλλοι ψάχνονται

Την πιστεύουν και την σέβονται, ενώ οι άλλοι ψάχνονται

Ο Ενωσίτης καταγράφει την πραγματικότητα και το προβάδισμα της ΑΕΚ έναντι του ανταγωνισμού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι μεγάλη δουλειά για μια ομάδα να κερδίζει με συντριπτικά επιχειρήματα την εμπιστοσύνη του ίδιου του περίγυρου της. Δεν είναι μόνο η χαρά του νταμπλ για την ΑΕΚ. Είναι και η εικόνα στην λειτουργία κρίσιμων τομέων για την πορεία της ομάδας που έχει δώσει απτά δείγματα κι έχει βάλει στην άκρη όλη την χολή που συνηθίσαμε να χύνεται τα προηγούμενα χρόνια.

Η ΑΕΚ αυτή την στιγμή που μιλάμε, δεν έχει ενισχυθεί σχεδόν καθόλου. Έχει φέρει τον Πήλιο που έχει μπροστά του δύο παίκτες δοκιμασμένους στην θέση του σε αυτή την φάση, έχει κάνει άλλη μια κίνηση προοπτικής με τον Χρυσόπουλο κι έχει και δύο νεαρούς Αφρικανούς στην προετοιμασία. Με πολύ ενδιαφέροντα είναι αλήθεια στοιχεία με βάση την εικόνα που είδαμε στα φιλικά. Αλλά παρόλα αυτά δυο παιδιά που αρχικά είναι για την ΑΕΚ Β΄.

Η διαφορά λέγεται Πινέδα

Ωστόσο η κίνηση κλειδί ως τώρα είναι η μεγάλη μεταγραφή του Πινέδα, συνοδευμένη από την παραμονή του Άμραμπατ. Αυτές οι δύο κινήσεις και μόνο ενώ είμαστε στα μέσα του Ιούλη περίπου, αρκούν προς το παρόν για να πείθουν και τον δικό της περίγυρο και τους άλλους, πως η ΑΕΚ είναι μπροστά! Και είναι αλήθεια αυτό. Γιατί η ομάδα έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση. Κι ακόμη και ο πιο μπούφος καταλαβαίνει πως οποιαδήποτε κίνηση από δω και πέρα, όσο περισσότερο προσεγμένη είναι, τόσο πιο πολύ θα τονίζει την δυναμική αυτού του συνόλου.

Ρίχτε μπάλες

Ο Ολυμπιακός που θα είναι παρόλα αυτά στην αφετηρία ο πιο άμεσος ανταγωνιστής όπως συμβαίνει πάντα και σε όλα τα επίπεδα,έφαγε έναν Ιούνιο ολόκληρο να κλείσει του προπονητή και όλες οι κινήσεις που προσπαθεί να ολοκληρώσει προς το παρόν αντιμετωπίζονται με καχυποψία. Το χειρότερο; Ακόμη κι εντός του… Πήραν την απόφαση με τον Κορδόν, αλλά δεν είναι και πολύ εύκολο εκεί να εμπιστευθούν ακόμη και κάποιον για τον οποίου… καμαρώνουν που τον πήραν.

Δεν είναι τυχαίο πως και πάλι το βάρος από πλευράς Ολυμπιακού πέφτει σε έξω- αγωνιστικά ζητήματα. Οι αναρτήσεις του Καραπαπά, τα συνεχή δημοσιεύματα σε μια στρατιά ελεγχόμενων Μέσων για τα γνωστά με την ΕΠΟ, την ΚΕΔ, τον Μπαλτάκο, το Μαρκόπουλο κι όλα αυτά που έχουν κουράσει την πολύ μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου του. Που μη ξεχνάμε, έχουν ζήσει και τις μπάλες που έριχνε μέσα στο γήπεδο ο πρόεδρος τους ο ίδιος. Ένας κόσμος που κορόιδευε εμάς με το «πέστε κάτω» μη ξεχνάμε… Για να μην περνάει απαρατήρητη και η σοβαρότητα και η απήχηση των ζητημάτων.

Ο Ενωσίτης

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X