ΑΕΚ: Δίτερμα και τακτική με εξαιρετικό Σιντιμπέ

ΑΕΚ: Δίτερμα και τακτική με εξαιρετικό Σιντιμπέ
Photo Credits: INTIME

Ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ είχε πολύ καλή εικόνα στην σημερινή - τελευταία - προπόνηση της ΑΕΚ στο Μπουργκ Χάαμσταντ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

Τελευταία προπόνηση σήμερα το πρωί στο Μπουργκ Χάαμσταντ με τον Ματίας Αλμέιδα να δουλεύει πολύ στην τακτική και τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ να κάνει τη διαφορά.

Ο προπονητής της ΑΕΚ σήμερα το πρωί στο πλαίσιο αυτό χώρισε τους παίκτες του σε δύο ομάδες για να γίνει δουλειά στο γήπεδο, το οποίο είχε χωριστεί σε τρία μέρη.

Η μία 11άδα αποτελούνταν από τους εξής: Αθανασιάδης, Βίντα, Μουκουντί, Σιντιμπέ, Μοχαμάντι, Σιμάνσκι, Γαλανόπουλος, Ελίασον, Άμραμπατ, Τσούμπερ, Λιβάι Γκαρσία. Στην ενδεκάδα αυτή υπήρχε και ο Ραντόνια σαν επιπλέον χαφ ενώ ο Σιμάνσκι λειτουργούσε σαν επιπλέον στόπερ ξεκινώντας τις επιθέσεις από πίσω.

Στην άλλη 11άδα έπαιζαν οι εξής: Στάνκοβιτς, Ρόκσον, Μήτογλου, Ρότα, Πήλιος, Γιόνσον, Χατζισαφί, Ζίνι, Μαχαίρας, Κοσίδης, Φαν Βέερτ. Στην ενδεκάδα αυτή υπήρχε και ο Λαμαράνα σαν επιπλέον χαφ.

Το… ματς έληξε 5-0 με την επίθεση της πρώτης ομάδας να κάνει τη διαφορά, ενώ ο Σιντιμπέ έκανε πολύ καλή εμφάνιση με ασίστ και γκολ. Τα γκολ: Μοχαμάντι, Τσούμπερ, Τσούμπερ, Γκαρσία, Σιντιμπέ.

Ο Γάλλος έπαιζε δεξιά όλη την πλευρά, ανέβαινε συνεχώς και στήριζε πολύ το επιθετικό κομμάτι της ΑΕΚ με σωστές μπαλιές και επαφές που έβγαζαν ευκαιρίες.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X