Ημερολόγιο προετοιμασίας ΑΕΚ 11/7: Ο Ιντζάγκι, ο «τουρίστα» και η μάχη των drones

Ημερολόγιο προετοιμασίας ΑΕΚ 11/7: Ο Ιντζάγκι, ο «τουρίστα» και η μάχη των drones
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Καπετανάκος από την Ολλανδία γράφει στο ημερολόγιο του για όσα βλέπει στην προετοιμασία της ΑΕΚ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

Η 14η ημέρα της προετοιμασίας της ΑΕΚ ολοκληρώθηκε με δύο προπονήσεις στο Μπουργκ Χάαμσταντ.

Το enwsi.gr βρίσκεται εδώ από την πρώτη ημέρα και κάθε βράδυ μέχρι την τελευταία, θα σας παρουσιάζει το ημερολόγιο της προετοιμασίας με αυτά που… ξεχωρίσαμε από τις «κιτρινόμαυρες» προπονήσεις και τα… γύρω-γύρω.

Το ημερολόγιο της ΑΕΚ: 11 Ιουλίου

Τομ Φαν Βέερτ: Οι επαφές του μέσα στην περιοχή είναι συνήθως… γκολ. Το απέδειξε και με την Αντβέρπ, μία επαφή, γκολ. Ο Άμραμπατ δεν το ξέχασε. Το πρωί στην προπόνηση του φώναξε «Ε Ιντζάγκι, μία επαφή και γκολ, όπως το έκανες! Ιντζάγκι είσαι!».

Γεράσιμος Μήτογλου: Δύο τελειώματα στο γάμα και αποθέωση. Ο ίδιος πανηγύρισε με στυλ. Με το χέρι να δείχνει κάτω το έδαφος. Ωραίος σε όλα του και χρήσιμος για την ομάδα.

Σέρχιο Αραούχο: Έκανε το δικό του πρόγραμμα το πρωί. Τρέξιμο και κάποιες ειδικές ασκήσεις με τον υπεύθυνο αποκατάστασης. Ο Ρότα έφευγε κατάκοπος από το γήπεδο και μπαίνοντας στα αποδυτήρια του φώναξε «Ε Σέρχιο τουρίστα!».

Ράντεκ Κουχάρσκι: Από χθες ο Ματίας Αλμέιδα έχει δίπλα του και τον Έλληνα μάνατζερ του Παύλο Διαννή, ο οποίος ήρθε με γλυκά και… κερνούσε το προπονητικό τιμ και τους Κουχάρσκι-Αλβες στην προπόνηση. Ο Ράντεκ δοκίμασε αμέσως και του άρεσε πολύ. Ο Μπρούνο όχι, είναι fit.

Ματίας Αλμέιδα: Πήρε στα χέρια του το drone του Γιάννη Αντωνόπουλου και ξεκίνησε να κυνηγά το drone του κάμεραμαν της ΑΕΚ Πάρη. Ο κόουτς το είδε σαν μάχη και ανταγωνιστικά και παραλίγο να έχουμε εναέρια μάχη των δύο drones. Ευτυχώς…

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X