Σούπερ Άμραμπατ: Πρώτος στα σπριντ, πρώτος και στο δίτερμα! (VIDEO)

Σούπερ Άμραμπατ: Πρώτος στα σπριντ, πρώτος και στο δίτερμα! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Νορντίν Άμραμπατ είναι σε φόρμα και το απέδειξε και σήμερα στην προετοιμασία της ΑΕΚ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

Για ακόμη μία ημέρα ο Νορντίν Άμραμπατ ξεχώρισε στην προετοιμασία της ΑΕΚ.

Ο Μαροκινός έχει μπει με μεγάλη φόρα στις προπονήσεις της Ένωσης στην Ολλανδία και πάλι σήμερα έκανε τη διαφορά. Αρχικά στα σπριντ που έκαναν οι «κιτρινόμαυροι» με τον Γκίντο Μπονίνι στο γκρουπ του ήταν πρώτος με διαφορά, ενώ στο άλλο ο Λάζαρος Ρότα.

Εν συνεχεία ο Ματίας Αλμέιδα έδωσε εντολή για ασκήσεις με δουλειά στο μαρκάρισμα, το πρέσινγκ και την επιθετική ανάπτυξη.

Η πρώτη 5άδα ήταν: Βίντα, Μουκουντί, Ρότα, Χατζισαφί και Σιμάνσκι που είτε εναλλάξ καλούνταν να παίξουν άμυνα είτε να βγάλουν επίθεση από τα άκρα (ο Γιόνσον ήταν στην αντίπαλη αντίστοιχη πεντάδα της ίδιας άσκησης).

Σε άλλο σημείο του γηπέδου ένα δεύτερο γκρουπ έπαιζε ένα μίνι δίτερμα. Η μια πεντάδα ήταν οι: Ελίασον, Άμραμπατ, Τσούμπερ, Γκαρσία και Φαν Βέερτ.

Μετά, το δεύτερο γκρουπ που έπαιζε μίνι δίτερμα, μεταφέρθηκε στο άλλο σημείο του γηπέδου και έκανε την άσκηση που έκαναν οι υπόλοιποι.

Εκ των πρωταγωνιστών στο μίνι δίτερμα οι Άμραμπατ και Ζίνι που πέτυχαν από δύο γκολ, με τον Μαροκινό να δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση για ακόμη μία φορά, όπως και ο νεαρός Ανγκολέζος επιθετικός.

Στο τέλος της προπόνησης έγινε άσκηση με έναν εναντίον ενός με τελειώματα σε τερματοφύλακα.

Αναφορικά με τους απόντες: Ο Γαλανόπουλος έκανε το πρωί αποφόρτιση και αναμένεται το απόγευμα να μπει.

Ο Μάνταλος θα πάει συντηρητικά στις τελευταίες ημέρες προετοιμασίας εδώ στην Ολλανδία και θα μπει στην Αθήνα σε φουλ ρυθμό.

Ατομικό πρόγραμμα έκαναν ο Γκατσίνοβιτς και ο Ραντόνια, ενώ συνεχίζει το πρόγραμμα του ο Αραούχο ανεβάζοντας ρυθμό και με ασκήσεις με μπάλα.

Μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα πάντως ο Θεοχάρης.

Δείτε VIDEO με τον Νορντίν Άμραμπατ στις ασκήσεις:

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X