Ημερολόγιο προετοιμασίας ΑΕΚ 10/7: Η περούκα, το ομαδικό κούρεμα και η Μήλος

Ημερολόγιο προετοιμασίας ΑΕΚ 10/7: Η περούκα, το ομαδικό κούρεμα και η Μήλος
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Καπετανάκος από την Ολλανδία γράφει στο ημερολόγιο του για όσα βλέπει στην προετοιμασία της ΑΕΚ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

Η 13η ημέρα της προετοιμασίας της ΑΕΚ ολοκληρώθηκε με δύο προπονήσεις στο Μπουργκ Χάαμσταντ.

Το enwsi.gr βρίσκεται εδώ από την πρώτη ημέρα και κάθε βράδυ μέχρι την τελευταία, θα σας παρουσιάζει το ημερολόγιο της προετοιμασίας με αυτά που… ξεχωρίσαμε από τις «κιτρινόμαυρες» προπονήσεις και τα… γύρω-γύρω.

Το ημερολόγιο της ΑΕΚ: 10 Ιουλίου

Ματίας Αλμέιδα: Την ημέρα του ρεπό… εντοπίστηκε για γεύμα με τους συνεργάτες του εκτός του χωριού. Πέρασε καλά, αλλά σαν την Ελλάδα… πουθενά όπως λέει συνέχεια. Τρελαμένος με την Μήλο από τα έξι ελληνικά νησιά που έκανε διακοπές πριν την προετοιμασία. Ελλάδα και Καραϊβική τέτοια νερά, υποστηρίζει.

Τζιμπρίλ Σιντιμπέ: Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει δείξει καλύτερος του Ρότα ξανά. Στο σημερινό δίτερμα έπεσε κάτω 2 φορές ζητώντας φάουλ και δεν πήρε τίποτε. Ο Σιμάνσκι του φώναξε «σήκω πάνω, όλο πέφτεις». Δεν τον πάει καλά…

Ζίνι: Ο Άμραμπατ τον πειράζει και αυτόν συνεχώς. Το απόγευμα του πείραζε το μαλλί. Κάποια στιγμή τον ρώτησε αν είναι αληθινό ή… περούκα. Θεός Νορντίν, αστείρευτος.

Μανώλης Φανελάκης: Ένας εκ των φροντιστών της ΑΕΚ, ο πιο… δραστήριος. Τρέχει σαν 100άρης παντού, μπαίνει σε χωράφια να βρει μπάλες, τρέχει να κουβαλήσει πράγματα στην προπόνηση και είναι ένα παιδί-μάλαμα. Μην τον προκαλέσεις, θα απαντήσει…

Παίκτες: Ξαφνικά το απόγευμα ήρθαν αρκετοί κουρεμένοι στην προπόνηση. Και παίκτες και σταφ. Αυτό σημαίνει ότι… πέρασε κουρέας από το ξενοδοχείο και τους φρέσκαρε. Λείπουν 13 ημέρες από την Αθήνα, ήταν πολλές.

MVP: Γκαρσία

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X