Παναθηναϊκός: Κοντά στον Ιωάννη Παπαπέτρου

Παναθηναϊκός: Κοντά στον Ιωάννη Παπαπέτρου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όλο και πιο κοντά στην απόκτηση του Ιωάννη Παπαπέτρου φαίνεται πως είναι ο Παναθηναϊκός, μετά και την πρόταση που του κατατέθηκε με φόντο… διετίας.

Οι «πράσινοι» είχαν κάνει τις πρώτες επαφές με την πλευρά του παίκτη και αυτό που υπήρχε στο κεντρικό πλάνο ήταν η διάθεση ένθεν και ένθεν για μία επανασύνδεση στην κομβική περίοδο… αναδόμησης του «τριφυλλιού».

Μετά τις πρόσφατες εξελίξεις με τη μεταγραφή του Κώστα Σλούκα, αλλά και την ανακοίνωση του Τζέριαν Γκραντ που έκλεισαν ακόμη περισσότερο “κενά” στο ρόστερ, ο Παναθηναϊκός προχώρησε στην πρόταση που φτάνει το 1.5 εκατομμύριο ευρώ με συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων.

Θυμίζουμε πως τη χρονιά που ολοκληρώθηκε ο άλλοτε αρχηγός των «πρασίνων» αγωνίστηκε σε 38 παιχνίδια της Euroleague και είχε κατά μέσο όρο 5.4 πόντους και 2.3 ριμπάουντ, σουτάροντας με 44% στα δίποντα, 37% στα τρίποντα και 72% στις βολές.

Αντίστοιχα είχε 29:00 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο σε 34 παιχνίδια της Aba Liga με 6.5 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ με 54% στα δίποντα, 42% στα τρίποντα και 75% στις βολές.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X