Μεγάλη συγκίνηση για Αλμέιδα: Πήρε γράμμα από οπαδό της ΑΕΚ για όσα έχει προσφέρει – «Ματίας δεν είμαστε δίπλα σου μόνο στις νίκες» (ΦΩΤΟ)

Μεγάλη συγκίνηση για Αλμέιδα: Πήρε γράμμα από οπαδό της ΑΕΚ για όσα έχει προσφέρει – «Ματίας δεν είμαστε δίπλα σου μόνο στις νίκες» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο Ματίας Αλμέιδα συγκινήθηκε πολύ σήμερα το πρωί στην προπόνηση της ΑΕΚ από ένα... γράμμα

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην Ολλανδία, διανύει την 13η ημέρα της προετοιμασίας της και σήμερα το πρωί η συγκίνηση για τον Ματίας Αλμέιδα ήταν μεγάλη.

Ο Αργεντίνος κόουτς της Ένωσης πήρε από οπαδό της ΑΕΚ που βρέθηκε στην προπόνηση (είχε ταξιδέψει με τον κολλητό του από την Αθήνα) και του έδωσε ένα γράμμα. Ο «Πελάδο» με μεγάλο σεβασμό κάθισε στο παγκάκι να το διαβάσει.

Δεν ήταν μικρό. Περιείχε πράγματα μέσα από την καρδιά του φίλου της ΑΕΚ Γρηγόρη και ευχαριστούσε τον Αλμέιδα για όσα έχει καταφέρει να προσφέρει στην ομάδα μέσα σε ένα χρόνο. Μάλιστα μέσα στο γράμμα υποσχόταν ότι θα είναι δίπλα του όχι μόνο στις νίκες και στις επιτυχίες, γιατί πρεσβεύει όλα όσα είναι… ΑΕΚ.

Ο Αλμέιδα συγκινήθηκε, αγκάλιασε τον οπαδό της ΑΕΚ, ο οποίος δάκρυσε… Ο κόουτς της Ένωσης τον ευχαρίστησε για αυτό που του έγραψε, τόνισε ότι σημαίνουν πολλά όλα αυτά για τον ίδιο και το περιεχόμενο του γράμματος δείχνει έναν άνθρωπο με ήθος και αξιοπρέπεια που αγαπά την ΑΕΚ.

Μάλιστα, ο Αλμέιδα ζήτησε να πάρει αυτό το γράμμα, να το έχει μαζί του. Προφανώς σήμαινε πολλά για αυτόν και τον «άγγιξε».

Και το θέλει μαζί του…

“Η αγάπη και το αφοσίωση που νιώθω για εσένα και για την ομάδα μας είναι βαθιά και ακλόνητη. Σε διαβεβαιώνω ότι, κατά τη διάρκεια των δύσκολων καιρών, θα είμαι εκεί για να σε υποστηρίξω. Όπως λέει το σύνθημα της ΑΕΚ, “ΑΕΚ στα εύκολα, ΑΕΚαρα στα Δύσκολα”. Αυτό μεταφράζεται ελεύθερα ως “ΑΕΚ στις εύκολες στιγμές, ακόμα περισσότερο ΑΕΚ στις δύσκολες.” Σηματοδοτεί την ανθεκτικότητά μας, την αμείωτη αγάπη μας για την ομάδα σε κάθε περίσταση, καλή ή κακή” ανέφερε μεταξύ άλλων.

Μεγάλη συγκίνηση για Αλμέιδα: Πήρε γράμμα από οπαδό της ΑΕΚ για όσα έχει προσφέρει – «Ματίας δεν είμαστε δίπλα σου μόνο στις νίκες» (ΦΩΤΟ) Μεγάλη συγκίνηση για Αλμέιδα: Πήρε γράμμα από οπαδό της ΑΕΚ για όσα έχει προσφέρει – «Ματίας δεν είμαστε δίπλα σου μόνο στις νίκες» (ΦΩΤΟ) Μεγάλη συγκίνηση για Αλμέιδα: Πήρε γράμμα από οπαδό της ΑΕΚ για όσα έχει προσφέρει – «Ματίας δεν είμαστε δίπλα σου μόνο στις νίκες» (ΦΩΤΟ) Μεγάλη συγκίνηση για Αλμέιδα: Πήρε γράμμα από οπαδό της ΑΕΚ για όσα έχει προσφέρει – «Ματίας δεν είμαστε δίπλα σου μόνο στις νίκες» (ΦΩΤΟ)

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X