Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει 50 εκατ. ευρώ για Μαγκουάιρ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει 50 εκατ. ευρώ για Μαγκουάιρ
Photo Credits: INTIME

Βγάζει στη βιτρίνα τον Χάρι Μαγκουάιρ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θέτοντας αρχική τιμή για την πώληση του Άγγλου αμυντικού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πιο κοντά από ποτέ βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου ο Χάρι Μαγκουάιρ, από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους «κόκκινους διαβόλους» να βγάζουν τον 30χρονο στόπερ…στο σφυρί.

Στα 50 εκατομμύρια ευρώ ορίστηκε, πιο συγκεκριμένα, η τιμή από την οποία μπορεί η ομάδα του να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με όποιον ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον Βρετανό σέντερ μπακ.

Ένα ποσό, βέβαια, που θεωρείται υπερβολικό να προσφερθεί για τον συγκεκριμένο παίκτη, απέχοντας, παράλληλα, πολύ από τα 80 εκατομμύρια. Αυτό το νούμερο δαπάνησαν το 2019 οι κυπελλούχοι Αγγλίας της περασμένης σεζόν, ώστε να τον αποκτήσουν.

Παράλληλα, ο Μαγκουάιρ ετοιμάζεται, ώστε να ξεκινήσει συνομιλίες με τον προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαγκ, με την τελική απόφαση να μην επείγει τόσο. Αφού υπάρχει στα υπόψιν η εύρεση αντικαταστάτη, μετά και την αποδέσμευση των Φιλ Τζόουνς και Άξελ Τουανζέμπε, σε συνδυασμό με τους δύο σοβαρούς τραυματισμούς του αναπληρωματικού κεντρικού αμυντικού, Τέντεν Μένγκι, μέσα σε διάστημα 16 μηνών.

Φέτος, ο Άγγλος αμυντικός αγωνίστηκε σε 8 παιχνίδια πρωταθλήματος και 2 Λιγκ Καπ, έχοντας και 4 συμμετοχές στο Europa League. 14 συμμετοχές, συνολικά, στη σεζόν με τις λιγότερες συμμετοχές, κατά την παρουσία του στους «κόκκινους διαβόλους». Κάτι που δείχνει πως ο κύκλος του εκεί δείχνει να έχει κλείσει.

Καμπανάκι κινδύνου κρούεται για τον Μαγκουάιρ και στην εθνική Αγγλίας, αφού ο Γκάρεθ Σάουθγκειτ θεωρεί ότι ο λιγοστός χρόνος που έχει πάρει ο ποδοσφαιριστής είναι «μη βιώσιμος» για την παρουσία του στα «τρία λιοντάρια». Πράγμα που θέτει εν αμφιβόλω και την παρουσία του στο επερχόμενο Euro του 2024.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X