Υγιεινοί…περίπατοι στο Αιγάλεω, τα πάρτι που έκανε ο «Λύμπε» (VIDEO)

Υγιεινοί…περίπατοι στο Αιγάλεω, τα πάρτι που έκανε ο «Λύμπε» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

cirillo-lyberopoulosΑν και την τρέχουσα σεζόν οι περισσότεροι αντίπαλοι της ΑΕΚ ήταν ομάδες που δεν είχαν βρεθεί ξανά στον δρόμο των «κιτρινόμαυρων», σήμερα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Βλέπετε, το Αιγάλεω είναι μια ομάδα που παραδοσιακά αποτελούσε μέλος της μεγάλης κατηγορίας. Βέβαια, αποτέλεσε πάντα φιλόξενη έδρα για την Ενωση. Οι αριθμοί είναι ενδεικτικοί αυτής της κατάστασης. Σε 23 παιχνίδια πρωταθλήματος στην έδρα του Αιγάλεω, η ΑΕΚ μετρά 15 νίκες, ενώ το Αιγάλεω έχει πάρει επτά ισοπαλίες και μόλις μία νίκη.

Τελευταία επίσκεψη της ΑΕΚ στο «Σίτι» ήταν το 2006, όταν επικράτησε με 2-1 χάρη σε δύο γκολ του Ζούλιο Σέζαρ (με πέναλτι και τα δύο), σε παιχνίδι με μεγάλη ένταση λόγω της αποβολής του Τσιρίλο. Ωστόσο, ο μεγάλος πρωταγωνιστής στα ματς της ΑΕΚ με το Αιγάλεω είναι ο Νίκος Λυμπερόπουλος που έχει σκοράρει συνολικά επτά φορές εναντίον της ομάδας των δυτικών προαστίων (συνολικά, εντός και εκτός έδρας με τη φανέλα της ΑΕΚ).

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”9CgCEy8HJkU” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X