Η Ντνίπρο πήρε τον Βασίλ Κράβετς ενόψει Παναθηναικού

Η Ντνίπρο πήρε τον Βασίλ Κράβετς ενόψει Παναθηναικού
Photo Credits: INTIME

Τον Βασίλ Κράβετς απέκτησε η Ντνίπρο, λίγες μέρες πριν από τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό για τα προκριματικά του Champions League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια ακόμα μεταγραφή ανακοίνωσε η Ντνίπρο, η οποία προετοιμάζεται ενόψει των προκριματικών του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό. Οι Ουκρανοί απέκτησαν τον Βασίλ Κράβετς για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο 25χρονος αριστερός μπακ αγωνιζόταν στη Βόρσκλα Πολτάβα, με την οποία μέτρησε τρία γκολ και τρεις ασίστ σε 25 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Κράβετς ξεκίνησε την καριέρα του από την Καρπάτι και στη συνέχεια πήγε δανεικός στην ισπανική Λούγκο, η οποία τον πήρε στη συνέχεια με μεταγραφή. Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Λεγκανές, αλλά δεν μπόρεσε να καθιερωθεί.

Το 2020 επέστρεψε ως δανεικός στη Λούγκο και ακολούθησαν δύο δανεισμοί στη Λεχ Πόζναν και τη Σπόρτινγκ Χιχόν. Τελικά, ο 25χρονος ακραίος οπισθοφύλακας μετακόμισε της Βόρσκλα Πολτάβα, για να καταλήξει τώρα στη Ντνίπρο.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X