Κοντά σε deal η ΑΕΚ με Πιζάρο!

Κοντά σε deal η ΑΕΚ με Πιζάρο!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ είναι πολύ κοντά στην πολυπόθητη απόκτηση του Μεξικανού παικταρά, Ροντόλφο Πιζάρο, ο οποίος θα σμίξει ξανά με τον Ματίας Αλμέιδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία ανάσα από την απόκτηση του Ροντόλφο Πιζάρο είναι η ΑΕΚ!

Η Ένωση βρίσκεται πολύ κοντά σε μία σπουδαία μεταγραφή, καθώς είναι έτοιμη να κάνει δικό της τον 29χρονο Μεξικανό μεσοεπιθετικό. Ο Πιζάρο, είναι ξεκάθαρα μία υπόδειξη του Ματίας Αλμέιδα στους ανθρώπους της ομάδας, με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, Δημήτρη Μελισσανίδη, να κάνει τα πάντα προκειμένου να ικανοποιήσει την επιθυμία του Αργεντινού τεχνικού.

Ο Πιζάρο, που όπως αποκαλύπτουν σε Αμερική και Μεξικό (γενέτειρα του παίκτη) έχει συμφωνήσει με τον Δικέφαλο και θα φοράει τα κιτρινόμαυρα για τα επόμενα χρόνια, αναμένεται να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη στα 29 του χρόνια. Ο Μεξικανός μεσοεπιθετικός μπορεί να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις πίσω από το φορ, αλλά κυρίως ως δεκάρι και αριστερό εξτρέμ.

Ο «Τζόκερ», είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα του Μεξικό και ανήκει στην Ίντερ Μαϊάμι από την οποία αναμένεται να αποχωρήσει εξαιτίας της απόκτησης του Λιονέλ Μέσι από την ομάδα της Αμερικής. Αυτό έσπευσε να εκμεταλλευτεί η ΑΕΚ με τον Αλμέιδα, ο οποίος έχει κρατήσει επαφή με τον παίκτη και έμαθε από πρώτο χέρι όλα τα δεδομένα της υπόθεσης, επικοινωνώντας στους κιτρινόμαυρους το πλαίσιο της απόκτησης του πρώην παίκτη του στην Τσίβας.

Ο Πιζάρο είναι παίκτης που ξέρει ο Αλμέιδα από την κοινή τους παρουσία στην Τσίβας! Υπό τις οδηγίες του έπαιξε σε 58 ματς, πέτυχε 15 γκολ και έδωσε δέκα ασίστ! Είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να αγωνιστεί τόσο πίσω από τον επιθετικό, όσο και στα άκρα!

Ο ίδιος ο παίκτης από την πρώτη στιγμή που εξέφρασε η ΑΕΚ ενδιαφέρον για την περίπτωσή του, έδειξε ιδιαίτερα «ζεστός» να φορέσει τη φανέλα με το Δικέφαλο, αφού στην ομάδα θα βρεθεί τον Ματίας Αλμέιδα, τον οποίο εκτιμάει ιδιαίτερα, αλλά και τον Ορμπελίν Πινέδα.

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X