Διπλή ποινή για τον Στρολ στο Grand Prix της Μ. Βρετανίας

Διπλή ποινή για τον Στρολ στο Grand Prix της Μ. Βρετανίας

Οι αγωνοδίκες του Grand Prix της Μεγάλης Βρετανίας δεν χαρίστηκαν στον οδηγό της Aston Martin F1

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί να μην ήταν πολλές οι αμφισβητούμενες φάσεις στο πλαίσιο του Grand Prix της Μεγάλης Βρετανίας, όμως στο τέλος, οι αγωνοδίκες έρινα ποινές.

Αποδέκτης ήταν ο Λανς Στρολ, που πρωταγωνίστησε σε μάχες με τον Πιερ Γκασλί της Alpine. Στο πρώτο σκέλος, ο οδηγός της Aston Martin βγήκε εκτός πίστα στη στροφή Στόου, ολοκλήρωσε προσπέρασμα αλλά παρά τη γκρίνια του αντιπάλου του, δεν κλήθηκε να δώσει πίσω τη θέση.

Στο δεύτερο σκέλος, το δίδυμο ξεπέρασε τα όρια στη στροφή Κλαμπ. Το επίμαχο συμβάν ξεκίνησε στη στροφή 16 όπου σύμφωνα με τους αγωνοδίκες, ο Γκασλί ήταν πιο μπροστά στην κορυφή της άρα είχε πλεονέκτημα ενόψει της στροφής 17.

Διπλή ποινή για τον Στρολ στο Grand Prix της Μ. Βρετανίας

Ο Στρολ προσπάθησε σύμφωνα πάντα με τους αγωνοδίκες να κρατήσει τα ηνία με αποτέλεσμα να βγει εκτός πίστας, χτυπώντας σε sausage kerb και επέστρεψε στην αγωνιστική διαδρομή με τροχιά που είχε ως αποτέλεσμα τη σύγκρουσή τους. Κι αυτή, οδήγησε τον Γάλλο σε εγκατάλειψη λίγο αργότερα.

Οι αγωνοδίκες έκριναν τον Καναδό υπεύθυνο για τη σύγκρουση και του επέβαλλαν διπλή ποινή. Η πρώτη αφορούσε πέντε δευτερόλεπτα στο συνολικό του χρόνο, τα οποία τον έριξαν από την δωδέκατη, στη δέκατη-τέταρτη θέση. Αυτό χάρισε μία θέση στην κατάταξη στον Βάλτερι Μπότας της Alfa Romeo και τον Νίκο Χούλκενμπεργκ της Haas.

Όμως παράλληλα, έριξαν στον Στρολ και δύο βαθμούς ποινής στην αγωνιστική του λισάνς, με αποτέλεσμα να φτάσει τους 7. Θυμίζουμε πως η συμπλήρωση δώδεκα εντός ενός ημερολογιακού έτους, συνεπάγεται αποκλεισμό από ένα Grand Prix.

Το πάνελ των αγωνοδικών στο Σίλβερστον αποτελούνταν από τους Τιμ Μάγιερ, Φέλιξ Χόλτερ, Ντέρεκ Ουόργουικ και Νίκι Μόφιτ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X