Ημερολόγιο προετοιμασίας ΑΕΚ 9/7: Ο νικητής του Playstation και το… ξενύχτι

Ημερολόγιο προετοιμασίας ΑΕΚ 9/7: Ο νικητής του Playstation και το… ξενύχτι
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Καπετανάκος από την Ολλανδία γράφει στο ημερολόγιο του για όσα βλέπει στην προετοιμασία της ΑΕΚ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

Η 12η ημέρα της προετοιμασίας της ΑΕΚ είχε… ξεκούραση για όλους μας.

Το enwsi.gr βρίσκεται εδώ από την πρώτη ημέρα και κάθε βράδυ μέχρι την τελευταία, θα σας παρουσιάζει το ημερολόγιο της προετοιμασίας με αυτά που… ξεχωρίσαμε από τις «κιτρινόμαυρες» προπονήσεις και τα… γύρω-γύρω.

Το ημερολόγιο της ΑΕΚ: 9 Ιουλίου

Σιμάνσκι-Μοχαμάντι: Πήραν τα ποδήλατα τους και βγήκαν βόλτα… μεγάλη, για να πάρουν ανάσα σήμερα. Κολλητάρια ο Πολωνός και ο Ιρανός από πρόπερσι είναι αχώριστοι σε όλα. Ωραίο παρεάκι με πολύ γέλιο.

Κώστας Γαλανόπουλος: Με τόσες ώρες διαθέσιμες ο… ένας εκ των MVP της φετινής προετοιμασίας θα ξεχώρισε και στο Playstation σήμερα, ημέρα ρεπό. Στο FIFA λέγεται ότι είναι ο καλύτερος από όλους στα αποδυτήρια της ΑΕΚ. Το λένε και οι αντίπαλοι του…

Ματίας Αλμέιδα: Είχε ξενύχτι το βράδυ. Να δει και τον Ορμπελίν Πινέδα με την Εθνική Μεξικό στο Gold Cup και τον Ροδόλφο Πιζάρο με την Ίντερ Μαϊάμι στο MLS. Έχει δουλειά το προπονητικό τιμ…

Νορντίν Άμραμπατ: Είχε πάρει το αυτοκίνητο του (πολυτελές τζιπ) στην Αμβέρσα. Έτσι μετά το φιλικό πήρε το όχημα και πήγε στην Ολλανδία, στο σπίτι του. Και θα επιστρέψει κανονικά για την αυριανή προπόνηση.

Οπαδοί: Παρά την απαγόρευση 10-15 ήρωες βρήκαν τον τρόπο να βρεθουν στην Αμβέρσα και να δουν από κοντά το φιλικό της ΑΕΚ με την Αντβέρπ. Ηδη σχεδιάζουν αρκετοί να βρίσκονται και την Πέμπτη στο φιλικό με την Σαχτάρ Ντόνεντσκ στο Σιένταμ.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X