Κωνσταντίνος Βασάλος: Τον ρώτησαν ξανά για τη Βαλαβάνη και έδωσε απάντηση-έπος!

Κωνσταντίνος Βασάλος: Τον ρώτησαν ξανά για τη Βαλαβάνη και έδωσε απάντηση-έπος!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει επιστρέψει στη χώρα μας εδώ και λίγο καιρό και σήμερα 8/7 βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Γεια σου».

Μέσα σε όλα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος δε θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη με την οποία, όπως και οι δυο έχουν παραδεχθεί, μετά από σχεδόν έξι χρόνια σχέσης, έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ξεκαθάρισε πως οι δυο τους διατηρούν άριστες σχέσεις. Όταν δε, ρωτήθηκε για τη νέα σχέση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη εκείνος έδειξε να μην ενοχλείται.

«Προφανώς και είμαστε φίλοι με την Ευρυδίκη. Δε παρακολουθείς τι ανεβάζουμε στο instagram; Τα πάντα βλέπω. Γιατί να μη βλέπω τι ανεβάζει; Έχουμε μια άριστη σχέση με την Ευρυδίκη. Άριστες» είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος με τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρτσίτα να του απαντά πως στη θέση του, ενδεχομένως να ζήλευε αν έβλεπε τι ανέβαζε η πρώην σχέση του με τον νέο της σύντροφο.

«Γιατί η Ευρυδίκη τι θα γίνει, καλόγρια μετά από μένα;» ήταν η αποστομωτική απάντηση του Κωνσταντίνου Βασάλου που στη συνέχεια αποκάλυψε πως έχει μετακομίσει από το σπίτι που συγκατοικούσαν.

Διαβάστε περισσότερα

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X