Η ΑΕΚ ρώτησε για τον Γκάμπριελ Παουλίστα της Βαλένθια!

Η ΑΕΚ ρώτησε για τον Γκάμπριελ Παουλίστα της Βαλένθια!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ είναι δεδομένο πως βρίσκεται σε αναζήτηση στόπερ και μία από τις περιπτώσεις που «ψάχνει» είναι αυτή του 32χρονου στόπερ της Βαλένθια, Γκάμπριελ Παουλίστα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση στόπερ που θα πλαισιώσει τους Βίντα, Μουκουντί και Μήτογλου (συν Χρυσόπουλο-Ρόκσον) και μία από τις περιπτώσεις που «ψάχνει», είναι σύμφωνα με πληροφορίες αυτή του 32χρονου αμυντικού της Βαλένθια, Γκάμπριελ Παουλίστα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες του enwsi.gr, η ΑΕΚ ρώτησε για τη διαθεσιμότητα από πλευράς παίκτη και «νυχτερίδων» για να δει αν υπάρχει γόνιμο έδαφος για να γίνει το deal. Είναι μία υπόθεση που χειρίζεται ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα χρησιμοποιώντας τις επαφές του τόσο στην Ισπανία όσο και στη Λατινική Αμερική.

Μιλάμε για μία μεταγραφή υψηλού κόστους, καθώς ο παίκτης δεν είναι ελεύθερος και έχει υψηλό συμβόλαιο, ενώ σίγουρα θα ζητήσει και κάποιο αντίτιμο η Βαλένθια.

Ο Γκάμπριελ Παουλίστα έχει σημαντική εμπειρία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, όπου αγωνίζεται από το 2013 έχοντας φορέσει εκτός της φανέλας της Βαλένθια και αυτές των Βιγιαρεάλ και Άρσεναλ.

Η ΑΕΚ ρώτησε για τον Γκάμπριελ Παουλίστα της Βαλένθια!

Ενώ είναι σημαντικό πως από τον Δεκέμβριο του 2020 ο Βραζιλιάνος στόπερ είναι κάτοχος και της ισπανικής υπηκοότητας που τον έκανε διαθέσιμο και για την Εθνική ομάδα της χώρας, αν και εφόσον οποιοσδήποτε ομοσπονδιακός τεχνικός έκρινε ότι είχε θέση.

Ποιος είναι ο Γκάμπριελ Παουλίστα

Ο Γκάμπριελ Παουλίστα γεννήθηκε στις 26 Νοεμβρίου του 1990 στο Σάο Πάολο.

Το πλήρες όνομά του είναι Γκάμπριελ Αρμάντο ντε Αμπρέου. Τα πρώτα του βήματα τα έκανε στην Ταμποάο ντα Σέρα και το 2009 μετακόμισε στη Βιτόρια, όπου έμεινε μέχρι το 2013 κάνοντας 141 ματς με 7 γκολ.

Η ΑΕΚ ρώτησε για τον Γκάμπριελ Παουλίστα της Βαλένθια!

Τον Αύγουστο του ’13 μετακόμισε στη Βιγιαρεάλ υπογράφοντας πενταετές συμβόλαιο και έπειτα από 50 εμφανίσεις με το «κίτρινο υποβρύχιο» τον Γενάρη του 2015 μετακόμισε στην Άρσεναλ έναντι 11,3 εκατ. λιρών. Και στους «κανονιέρηδες» έμεινε μέχρι τον Αύγουστο του 2017 έχοντας συνολικά 64 ματς με ένα γκολ.

Στις 18 Αυγούστου του 2017 επέστρεψε στην Ισπανία και δη στη Βαλένθια με πενταετές συμβόλαιο με τις «νυχτερίδες» να πληρώνουν περίπου 11 εκατ. ευρώ. Τον Γενάρτη του 2021 υπέγραψε νέο συμβόλαιο που είναι σε ισχύ και λήγει το καλοκαίρι του ’24. Συνολικά με τη Βαλένθια μετρά 201 ματς με 8 γκολ. Πέρσι αγωνίστηκε σε 23 ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο έχοντας και ένα τέρμα.

Σε επίπεδο τίτλων, έχει πάρει δύο Κύπελλα Αγγλίας με την Άρσεναλ το 2015 και το 2017, αλλά και το FA Community Shield το 2015. Ενώ με τη Βαλένθια κατέκτησε το Copa Del Rey το 2019.

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το πώς έγινε ποδοσφαιριστής

Το 2018 σε συνέντευξή του στην AS εξομολογήθηκε πώς έγινε ποδοσφαιριστής , συνδέοντας την απόφασή του με ένα τραγικό γεγονός.

«Όταν ήμουν 8 ετών, έπαιζα ποδόσφαιρο με τα άλλα παιδιά στη φαβέλα και στα 12 έπαιζα ποδόσφαιρο σάλας. Ήταν τότε που ξεκίνησα να παίζω σε μια κοντινή ομάδα, όμως όταν έκλεισα ένα χρόνο εκεί μου είπαν ότι θα έπρεπε να πληρώσω για να συνεχίσω. Εκείνη τη μέρα έκλαψα πολύ, γιατί ήξερα ότι οι γονείς μου δεν μπορούσαν να πληρώσουν. Σκέφτηκα ότι δεν θα έχω ποτέ ξανά την ευκαιρία», είπε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε για την απώλεια του αδερφού του.

«Τα μεγαλύτερα αδέρφια μου προσπάθησαν κι εκείνοι να γίνουν ποδοσφαιριστές. Τους είδαν να κλαίνε πολλές φορές επειδή δεν τους δινόταν η ευκαιρία. Όταν ήμουν 17 ετών ο Θεός ήθελε να με βοηθήσει. Ένας φίλος αγόρασε την Ταμποάο Σέρα, μια ομάδα της τέταρτης κατηγορίας της Βραζιλίας. Είναι μια ομάδα που παίζει στο Κύπελλο Σάο Πάολο, την πιο σημαντική διοργάνωση για τους νέους της Βραζιλίας. Αυτό δεν το έχω πει ποτέ. Ο αδερφός μου ήθελε να γίνει ποδοσφαιριστής, αλλά κανένας δεν του έδωσε την ευκαιρία. Η ζωή στη φαβέλα είναι πολύ δύσκολη κι εκείνος διάλεξε τον κακό δρόμο. Ξεκίνησε να κάνει άσχημα πράγματα. Η αστυνομία τον σκότωσε όταν ήταν 21 ετών. Το παιδί που αγόρασε την Ταμποάο ήταν παιδικός φίλος με τον αδερφό μου. Μία μέρα τηλεφώνησε στη μητέρα μου και της είπε: ‘Θα δώσω στον Γκαμπριέλ την ευκαιρία που δεν είχε ο άλλος σου γιος’».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X