Ημερολόγιο προετοιμασίας ΑΕΚ 8/7: Ένας... κλόουν στην Αμβέρσα και ο τρόμος του Φαν Μπόμελ!

Ημερολόγιο προετοιμασίας ΑΕΚ 8/7: Ένας... κλόουν στην Αμβέρσα και ο τρόμος του Φαν Μπόμελ!
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Καπετανάκος από την Ολλανδία γράφει στο ημερολόγιο του για όσα βλέπει στην προετοιμασία της ΑΕΚ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

Η 11η ημέρα της προετοιμασίας της ΑΕΚ ολοκληρώθηκε με το φιλικό στην Αμβέρσα με την Αντβέρπ.

Το enwsi.gr βρίσκεται εδώ από την πρώτη ημέρα και κάθε βράδυ μέχρι την τελευταία, θα σας παρουσιάζει το ημερολόγιο της προετοιμασίας με αυτά που… ξεχωρίσαμε από τις «κιτρινόμαυρες» προπονήσεις και τα… γύρω-γύρω.

Το ημερολόγιο της ΑΕΚ: 8 Ιουλίου

Nταμιάν Σιμάνσκι: Δεν είχε καθαρό μυαλό σήμερα. Τρελάθηκε και με κάτι τραβήγματα αντιπάλων και «χάλασε» το μυαλό του. Ειδικά με τον Σκοτ, το «7» της Αντβέρπ. Γύρισε με αυστηρό βλέμμα και του είπε «μην με αγγίξεις ξανά εκτός φάσης!».

Νορντίν Άμραμπατ: Οι διαιτητές ήταν πολύ χαμηλού επιπέδου. Φάουλ, κίτρινες και αποφάσεις που προκαλούσαν μόνο εκνευρισμό. Ο Άμραμπατ τρελάθηκε με τον επόπτη και όταν αποχωρούσε του φώναξε «κλόουν».

Ματίας Αλμέιδα: Το επικίνδυνο παιχνίδι σε πολλές φάσεις της Αντβέρπ τον εκνεύρισε. Όταν ο Σιντιμπέ έπεσε κάτω από επικίνδυνο μαρκάρισμα τρελάθηκε ο Αλμέιδα και κινήθηκε προς τον πάγκο της Αντβέρπ. Τα… άκουσαν για τα καλά. Πλησίασε και για… περισσότερα αλλά τον σταμάτησε ο Αμραμπατ. Και στο τέλος έδειξε τον εκνευρισμό του. Τρόμαξε ο Φαν Μπόμελ…

Κάρλος Ρόα: Ήταν δίπλα στο τέρμα καθισμένος, κοντά στον τερματοφύλακα της ΑΕΚ. καθόταν ήρεμος μέχρι να δει δύο περίεργες φάσεις. Όταν δόθηκε ανύπαρκτη κίτρινη στον Μουκουντί και εξοργίστηκε, όταν χτυπήθηκε ο Σιντιμπέ και εκνευρίστηκε ο Αλμέιδα. Τότε σηκώθηκε να δει αν χρειαστεί να επέμβει…

Αντβέρπ: Η διοργάνωση του αγώνα ήταν χαμηλού επιπέδου. Λόγω ζέστης και ήλιου έπρεπε να γίνει στο κεντρικό γήπεδο, ενώ δεν υπήρχε μέριμνα για πολλά πράγματα. Ούτε για τα τηλεοπτικά, αφού ζητούσαν να πάρουν και αυτοί εικόνα στο τέλος! Πάλι καλά που έδωσαν τα κανονικά αποδυτήρια.

MVP: Αμραμπατ

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X