Αντβέρπ-ΑΕΚ: Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ

Εικόνες από το φιλικό της ΑΕΚ με την Άντβερπ
Photo Credits: INTIME

Διαβάστε τι έκαναν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στο φιλικό με την Αντβέρπ στην Αμβέρσα

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

Το enwsi.gr βρέθηκε δίπλα στην ΑΕΚ στην Αμβέρσα και παρακολούθησε το φιλικό παιχνίδι με την Αντβέρπ και το τελικό 0-3.

Διαβάστε την κριτική όλων των παικτών της ΑΕΚ που αγωνίστηκαν σήμερα:

Τσίτσαν Στάνκοβιτς: Ο Αυστριακός όποτε χρειάστηκε στην ΑΕΚ ήταν εκεί, ειδικά σε 2-3 φάσεις. Σταθερός, διάβαζε τις φάσεις και απομάκρυνε τους κινδύνους. Θετικός με την μπάλα στα πόδια.

Λάζαρος Ρότα: Καλός στο ταχυδυναμικό κομμάτι, έκλεισε τρύπες με τις επιστροφές του γρήγορα και έδωσε ισορροπία. Βοήθησε αρκετά τον Βίντα. Όχι ουσιαστικά μεσοεπιθετικά.

Εχσάν Χατζισαφί: Μέτρια παρουσία επιθετικά και αμυντικά, είχε ένα καλό σουτ στην αντίπαλη εστία. Όχι σε καλή μέρα για Χατζισαφί.

Αρολντ Μουκουντί: Με διάθεση και ενέργεια, αλλά και αρκετή αφέλεια. Και σε μαρκαρίσματα και σε τοποθετήσεις. Μπορούσε πολύ καλύτερα.

Ντομαγκόι Βίντα: Δεν έχει ακόμη τον απαιτούμενο ρυθμό και χρειάζεται χρόνο. Μέχρι τότε δίνει δικαιώματα να δημιουργούν φάσεις οι αντίπαλοι. Παίζει με την εμπειρία του πολύ.

Νταμιάν Σιμάνσκι: Δεν ήταν σε καλή μέρα και δεν ήταν αποτελεσματικός. Δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις μεταβάσεις των Βέλγων μεσοαμυντικά. Τίποτε το σπουδαίο.

Γενς Γιόνσον: Ο Δανός όταν βρήκε ρυθμό ήταν ουσιαστικός και εξαιρετικός αμυντικά και στο να κόβει κάθετες και επιθέσεις των αντιπάλων. Ο Γιόνσον ήταν ο καλύτερος στο μεσοαμυντικό κομμάτι της ΑΕΚ.

Νορντίν Άμραμπατ: Ο Μαροκινός όταν έπαιρνε την μπάλα στα πόδια του ήταν ο μόνος που έπαιρνε πρωτοβουλίες και βάζοντας το σώμα του σωστά και με ντρίπλες «ξεκλείδωνε» την αντίπαλη άμυνα και «κουβάλαγε» μπάλες για αρκετά μέτρα ώστε να δώσει «ανάσες». Συμμετείχε και στην φάση του γκολ…

Στίβεν Τσούμπερ: Ο Ελβετός έπαιξε πίσω από το φορ, έκανε αρκετά μικρά σπριντ για την πίεση στον αντίπαλο και προσπάθησε με ατομική ποιότητα να κάνει φάσεις ή και να εκτελέσει. Σέρβιρε για το 0-1 του Φαν Βέερτ.

Νίκλας Ελίασον: Ο Σουηδός όποτε είχε την μπάλα στα πόδια του ήταν ουσιαστικός, ήταν καταλυτικός και έκανε ελάχιστα λάθη. Με τον Ελίασον δεξιά η ΑΕΚ έχει ταχύτητα, πίεση και δημιουργία πάντα… Αυτό μετρά για τον Αλμέιδα.

Τομ Φαν Βέερτ: Δεν ταιριάζει στο σύστημα της ΑΕΚ όταν πρέπει να πιέσει, να τρέξει και να περιμένει τον αντίπαλο να κάνει παιχνίδι. Ο Ολλανδός μέσα στο κουτί είναι ότι καλύτερο και το απέδειξε με το γκολ της μίας επαφής. Λείπει ο Λιβάι όμως…

Γιώργος Αθανασιάδης: Θεατής…

Τζιμπρίλ Σιντιμπέ: Με όρεξη και διάθεση να παίξει και να δείξει πράγματα. «Έφτιαξε» το 0-2 με τρομερή 30άρα μπαλιά ανάλογη της ποιότητας. Ο Γάλλος δεξιός μπακ είχε θετική παρουσία και είχε και ευκαιρία να σκοράρει.

Μιλάντ Μοχαμάντι: Μπορούσε και έπρεπε να δείξει πολλά περισσότερα. Δεν το έκανε. Άτσαλος με την μπάλα στα πόδια.

Γεράσιμος Μήτογλου: Ψύχραιμος και ήρεμος όποτε χρειάστηκε. Επιχείρησε και μεγάλες διαγώνιες μπαλιές.

Ρόκσον Γεμπόα: Θετικό πρόσημο με θράσος και ενέργεια στο παιχνίδι του. Έψαξε τις ευθύνες και αυτό μετρά. Πήρε βοήθειες από τον Μήτογλου και τον Γαλανόπουλο.

Κώστας Γαλανόπουλος: Ο Έλληνας χαφ ήταν ότι καλύτερο είχε η ΑΕΚ σταθερά σε όλο το β’ ημίχρονο. Έπαιξε με μυαλό, καθοδηγούσε συνεχώς την ομάδα του, έδινε εντολές για πάσες και κινήσεις και ήταν θετικός… σε όλα του. Εξαιρετικός και άκρως πολύτιμος ως 6άρι.

Πέτρος Μάνταλος: Ουσιαστικός με την μπάλα στα πόδια, έβγαλε ποιότητα και έφτιαξε το 0-3 του Κοσίδη. Έπαιξε μόλις μισή ώρα για ένα χτύπημα που δέχθηκε.

Τζάλοου Λαμαράνα: Είχε όρεξη, ήθελε να δείξει πράγματα και τα κατάφερε. Εξαιρετικές στις περισσότερες επαφές του με την μπάλα, έβγαζε συνεχώς επιθετική ενέργεια, αλλά τακτικά θέλει δουλειά. Του φώναζαν συνεχώς οι συμπαίκτες του να επιστρέφει στην θέση του.

Ζίνι: Οσο ήταν αριστερά, για μισή ώρα, ήταν εξαιρετικός. Σε όλα του και αυτός. Συμμετείχε σε φάσεις, κυνηγούσε χαμένες μπαλιές, είχε επιστροφές, δυνατό και επιθετικό πρέσινγκ, κατέβασε υπέροχα την μπαλιά του Σιντιμπέ και έκανε ιδανικό πλασέ στο 0-2. Έχασε και άλλη ευκαιρία για γκολ, με άτσαλο τελείωμα.

Θεοδόσης Μαχαίρας: Έδειξε να έχει κίνητρο και διάθεση, θα μπορούσε να είναι πιο ουσιαστικός. Εκτέλεσε με αφέλεια το πέναλτι ψηλά άουτ.

Γιώργος Κοσίδης: Πήρε την μπαλιά του Μάνταλου και με ωραίο πλασέ έκανε το 0-3. Δεν συμμετείχε πολύ στο παιχνίδι της ΑΕΚ όμως…

Σταύρος Πήλιος: Μπήκε για μισή ώρα ως αριστερός μπακ, έκανε ανεβάσματα αλλά δείχνει ότι χρειάζεται χρόνο να μάθει την ομάδα. Θέλει καλύτερες επαφές με την μπάλα σε αυτό το επίπεδο.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X