Πολύ κοντά στον Τζιντόντζι Αβαζίεμ ο Παναθηναϊκός

Πολύ κοντά στον Τζιντόντζι Αβαζίεμ ο Παναθηναϊκός
Photo Credits: INTIME

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πολύ κοντά στον 26χρονο κεντρικό αμυντικό της Μποαβίστα, Τζιντόντζι Αβαζίεμ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πολύ κοντά στον 26χρονο κεντρικό αμυντικό της Μποαβίστα, Τζιντόντζι Αβαζίεμ.

Μια ανάσα από τον 26χρονο διεθνή Νιγηριανό σέντερ μπακ της Μποαβίστα, Τζιντόντζι Αβαζίεμ, βρίσκεται ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA. Ο Αβαζίεμ έχει συμβόλαιο με την Μποαβίστα μέχρι το 2025, με το τριφύλλι να είναι κοντά στο να τα βρει τόσο με την ομάδα όσο και με τον Νιγηριανό διεθνή.

Ο 26χρονος Νιγηριανός έχει ύψος 1.88 ανήκει στην πορτογαλική ομάδα, ωστόσο την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού στην Χάιντουκ Σπλιτ. Ο Αβαζίεμ είναι ο εκλεκτός του τριφυλλιού για την θέση του στόπερ, με τον Παναθηναϊκό να κλείνει όπως όλα δείχνουν τα… κενά που υπήρχαn στο ρόστερ.

Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Αβαζίεμ, προκειμένου να αποτελέσει άλλη μία λύση στα στόπερ και να έρθει να… κουμπώσει μαζί με τους υπάρχοντες Σένκεφελντ και Μάγκνουσον.

Πηγή: sdna.gr

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X