Παναιτωλικός: Επίσημα Ντίας διετίας

Παναιτωλικός: Επίσημα Ντίας διετίας
Photo Credits: INTIME

Ο Σέρχιο Ντίας υπέγραψε στον Παναιτωλικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σέρχιο Ντίας υπέγραψε στον Παναιτωλικό και αυτόματα ο Παραγουανός μεσοεπιθετικός θα φορά την επόμενη σεζόν την «κυανοκίτρινη» φανέλα.

Τα «κυανοκίτρινα» του Παναιτωλικού φορά πλέον και επίσημα ο Σέρχιο Ντίας, καθώς ο Παραγουανός μεσοεπιθετικός που είχε συμφωνήσει με τα «καναρίνια» ήρθε στην Ελλάδα και υπέγραψε το συμβόλαιό του με το club. Το οποίο θα έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στην απόκτηση του Σέρχιο Ντίας (Sergio Ismael Díaz Velázquez) προχώρησε η ομάδα μας με τον Παραγουανό ποδοσφαιριστή να υπογράφει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025.

Γεννήθηκε στις 05.03.1998, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και έχει συμμετοχές σε όλες τις Εθνικές ομάδες της Παραγουάης. Άρχισε την καριέρα του στην Cerro Porteño, τον απέκτησε η Real Madrit Castilla σε ηλικία 18 ετών και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Lugo, Corinthians, América και από τον Ιανουάριο του 2022 στη Cerro Porteño.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X