Νέο «χτύπημα» της ΑΕΚ με Ροντόλφο Πιζάρο!

Νέο «χτύπημα» της ΑΕΚ με Ροντόλφο Πιζάρο!
Photo Credits: INTIME

Ο Σ.Βούλγαρης αποκαλύπτει τον Ροντόλφο Πιζάρο που είναι ο «εκλεκτός» του Αλμέιδα για τη μεσοεπιθετική γραμμή της ΑΕΚ και ο Μελισσανίδης κάνει τα πάντα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία νέα μεταγραφική βόμβα με τον Ροντόλφο Πιζάρο ετοιμάζεται να «πυροδοτήσει» ο Δημήτρης Μελισσανίδης!

Μία εβδομάδα μετά την ολοκλήρωση της ακριβότερης μεταγραφής στην ιστορία της ΑΕΚ με την απόκτηση από τη Θέλτα αντί 6,5 εκατ. ευρώ του Ορμπελίν Πινέδα ο «Τίγρης» θέλοντας να ικανοποιήσει την επιθυμία του Ματίας Αλμέιδα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να ντύσει στα «κιτρινόμαυρα» τον Ροντόλφο Πιζάρο!

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός που μπορεί να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις πίσω από το φορ, αλλά κυρίως ως δεκάρι και αριστερό εξτρέμ, αποτελεί το διακαή πόθο του Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος τον γνωρίζει προσωπικά και ήταν ο άνθρωπος που τον υπέδειξε στη διοίκηση της ΑΕΚ ως το νούμερο ένα στόχο!

Ο Πιζάρο, είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα του Μεξικό και ανήκει στην Ίντερ Μαϊάμι από την οποία θέλει να αποχωρήσει εξαιτίας της απόκτησης του Λιονέλ Μέσι! Η άφιξη του Αργεντινού σήμανε αυτομάτως τον περιορισμό έως εκμηδενισμό του χρόνου συμμετοχής του και όταν αυτό το έμαθε ο Ματίας Αλμέιδα έσπευσε να κάνει κίνηση. Ειδοποίησε τους ανθρώπους της ΑΕΚ και ο Δημήτρης Μελισσανίδης όταν έμαθε ότι ο «Πελάδο» θέλει αυτόν τον παίκτη έδωσε εντολή να τρέξουν οι διαδικασίες για την απόκτησή του!

Ο Πιζάρο είναι παίκτης που ξέρει ο Αλμέιδα από την κοινή τους παρουσία στην Τσίβας! Υπό τις οδηγίες του έπαιξε σε 58 ματς, πέτυχε 15 γκολ και έδωσε δέκα ασίστ! Είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να αγωνιστεί τόσο πίσω από τον επιθετικό, όσο και στα άκρα! Έχει εξαιρετική κάθετη πάσα και… αλήτικη ντρίμπλα που εκθέτει τους αντίπαλους αμυντικούς!

Σύμφωνα με το wyscout πατάει πολύ περισσότερο προς τα αριστερά, εκεί ακριβώς όπου η ΑΕΚ έψαχνε παίκτη! Έχει σχεδόν 65 ενέργειες ανά παιχνίδι και το 58,2% είναι πετυχημένες! Αξίζει να αναφέρουμε ότι το ποσοστό των πετυχημένων μεταβιβάσεών του είναι 80%, ενώ κατά τη διάρκεια του αγώνα έχει 6,09 ντρίμπλες. Είναι παίκτης που πατάει στην περιοχή, έχει πολλές προωθητικές ενέργειες και εξαιρετικές μακρινές μεταβιβάσεις! Το ποσοστό πετυχημένων πασών στο τελευταίο τρίτο αγγίζει το 78%, ενώ έχει 2,72 πάσες στην αντίπαλη περιοχή με ποσοστό ευστοχίας 58,4%!

Ο Πιζάρο ξεκίνησε την καριέρα του από την Ορινέγκρος και στη συνέχεια «μετακόμισε» στην Πατσούκα. Το 2016 πήγε δανεικός στη Τσίβας, η οποία τον αγόρασε και το 2019 πήρε νέα μεταγραφή για τη Μοντερέι. Το 2020 και το 2021 πήρε μεταγραφή στο MLS όπου έπαιξε στην Ίντερ Μαϊάμι όπου σε 46 ματς πέτυχε 7 γκολ. Ακολούθησε διετής δανεισμός στη Μοντερέι για να επιστρέψει το Φλεβάρη του 2023 στην Ίντερ.

Ο βιρτουόζος μεσοεπιθετικός έχει βαρύ βιογραφικό και το κυριότερο ξέρει από πρωταθλητισμό καθώς στο παλμαρέ του βρίσκονται το Gold Cup με το Μεξικό το 2019, δύο Champions League Κεντρικής Αμερικής, δύο Κλαουσούρα, ένα Απερτούρα και ένα Κύπελλο!

«Αγκαλιά» και με διεθνή στόπερ!

Από εκεί και πέρα η ΑΕΚ σύμφωνα με το ρεπορτάζ βρίσκεται σε πολύ προχωρημένες επαφές με διεθνή στόπερ που αποτελεί επίσης το νούμερο ένα στόχο των «κιτρινόμαυρων» και του Ματίας Αλμέιδα. Η ΑΕΚ περιμένει από μέρα σε μέρα (αν όχι από ώρα σε ώρα) την απάντηση του έχοντας φτάσει τις επαφές σε εξαιρετικό σημείο!

Φυσικά στις μεταγραφικές υποθέσεις τα πάντα είναι ανοικτά μέχρι να πέσουν οι υπογραφές, ωστόσο όλα δείχνουν πως η Ένωση είναι «αγκαλιά» με τον στόπερ που θέλει να αποκτήσει και να συνθέσει μαζί με τους Βίντα και Μουκουντί μία απροσπέλαστη τριάδα στα μετόπισθεν!

Εδώ θα πρέπει να σημειώσω πως το όνομά του δεν έχει διαρρεύσει καθώς οι επαφές των ανθρώπων της ΑΕΚ γίνονται υπό άκρα μυστικότητα. Επίσης δεν είναι καμία περίπτωση από αυτές που έχουν γραφτεί έως τώρα.

ΥΓ: Για όλους όσοι θέλουν να πάρουν μία πρώτη δόση για τι παίκτη μιλάμε ας ρίξουν μία ματιά εδώ σε αυτό το βίντεο από την εποχή που ήταν συμπαίκτης με τον Ορμπελίν Πινέδα υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X