Η ΑΕΚ δούλεψε ξανά σε τακτική και «φωτογράφισε» 11αδα για Αντβέρπ

Η ΑΕΚ δούλεψε ξανά σε τακτική και «φωτογράφισε» 11αδα για Αντβέρπ
Photo Credits: INTIME

Ο Ματίας Αλμέιδα «έδειξε» ενδεκάδα για το φιλικό αύριο με την Αντβέρπ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

Η σκληρή δουλειά συνεχίζεται για την ΑΕΚ στην Ολλανδία με τον Ματίας Αλμέιδα να έχει πλέον σχεδόν όλη την ομάδα του παρούσα στα Σπάτα.

Αύριο η Ένωση δίνει το δεύτερο φιλικό της παιχνίδι κόντρα στην Πρωταθλήτρια Βελγίου Αντβέρπ (14:30 ώρα Ελλάδας) στην έδρα το «Μποσουίλ», κεκλεισμένων των θυρών. Στη σημερινή προπόνηση ο Αργεντινός τεχνικός δούλεψε αρκετά με τους παίκτες του στην τακτική ώστε να είναι έτοιμοι για το αυριανό φιλικό που σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι στην Ολλανδία θα δώσει πολλά περισσότερα συμπεράσματα στον Πελάδο.

Την ίδια στιγμή ο Αλμέιδα το πρωί «έδειξε» τον προσανατολισμό του και αναφορικά με την ενδεκάδα που θα κατεβάσει.

Η επιλογή του Ματίας Αλμέιδα είχε τους Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Μοχαμάντι στην άμυνα. Στα χαφ δυάδα Γαλανόπουλο και Μάνταλο, τον Ελίασον δεξί εξτρέμ, Ζίνι αριστερό, και τον Μαχαίρα πίσω και δίπλα στον Φαν Βέερτ.

Δεν αποκλείεται να δούμε πίσω από τον φορ, είτε τον Τσούμπερ είτε τον Μάνταλο, αν δεν ξεκινήσει με Μαχαίρα.

Οι αντίπαλοι ήταν Αθανασιάδης, Σιντιμπέ, Ρόκσον, Χατζισαφί, Πήλιος, Γιόνσον, Λαμαράνα, Σιμάνσκι Άμραμπατ, Τσούμπερ, Κοσίδης.

Το σκορ ολοκληρώθηκε 4-5 και αυτό γιατί πάντα στη τελευταία στάση της άσκησης που αφορούσε την εκδήλωση επίθεσης, έβγαιναν περισσότεροι αφού τα χαφ οφειλαν να μένουν στη θέση τους και να μην ακολουθούν εντός εστίας τους αντιπάλους. Τα γκολ σημείωσαν: Μανταλος, Φαν Βέερτ, Γαλανόπουλος, Μοχαμάντι – Σιμάνσκι, Κοσίδης 2 , Σιντιμπέ 2.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X