Ημερολόγιο προετοιμασίας ΑΕΚ 6/7: Ο Ρούντιγκερ και ο Ζερβινιό είναι εδώ!

Ημερολόγιο προετοιμασίας ΑΕΚ 6/7: Ο Ρούντιγκερ και ο Ζερβινιό είναι εδώ!
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Καπετανάκος από την Ολλανδία γράφει στο ημερολόγιο του για όσα βλέπει στην προετοιμασία της ΑΕΚ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

Η 9η ημέρα των προπονήσεων της ΑΕΚ ολοκληρώθηκε στο Μπουργκ Χάαμσταντ.

Το enwsi.gr βρίσκεται εδώ από την πρώτη ημέρα και κάθε βράδυ μέχρι την τελευταία, θα σας παρουσιάζει το ημερολόγιο της προετοιμασίας με αυτά που… ξεχωρίσαμε από τις «κιτρινόμαυρες» προπονήσεις και τα… γύρω-γύρω.

Το ημερολόγιο της ΑΕΚ: 6 Ιουλίου

Ρόκσον Γεμπόα: Ο πιτσιρικάς άκουσε σήμερα να τον αποκαλούν «Ζερβινιό». Ο λόγος δεν είναι γνωστός. Πάντως φαίνεται να… κλείδωσε το προσωνύμιο του Γκανέζου κεντρικού αμυντικού από τους γύρω-γύρω. Το κρατάμε.

Άρολντ Μουκουντί: Μέσα στις πλάκες και τα αστεία που ακούγονται στην προπόνηση της ΑΕΚ ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός άκουσε να τον φωνάζουν «Ρούντιγκερ»! Στο 1.90μ. και οι δύο, επιβλητικοί στόπερ! Εύστοχο…

Λάκης Νικολάου: Σε λίγες ημέρες θα γίνει 74 ετών. Παρόλα αυτά πήρε το αεροπλάνο και έφτασε στο Μπουργκ Χάαμσταντ δίπλα στην ΑΕΚ. Χαμογελαστός πάντα. Έτρεξε για λίγο για να διατηρηθεί σε φόρμα. Μετά πήγε στον Αραούχο για να δει το γόνατο του.

Ματίας Αλμέιδα: Ο Γκίνης του έπιασε πέναλτι την κρίσιμη στιγμή. Ο «Μάτι» άρχισε να τον χειροκροτά. Μετά ο Αργεντίνος έπιασε… τον Ρόκσον. Του έκανε πλάκα με τα γκελάκια και του πέταγε δυνατά την μπάλα για να τον δυσκολέψει. Το χαμόγελο του πιτσιρικά τα λέει όλα.

Νορντίν Άμραμπατ: Ο δύσμοιρος Ρόκσον Γεμπόα έπεσε δύο φορές πάνω του. Ισάριθμες φορές έπεσε κάτω. Σαν να βρήκε πάνω σε τοίχο. Ο Άμραμπατ είναι τέρας δύναμης, αλλά έτρεξε να σηκώσει τον μικρό και να του δώσει το χέρι.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X