H «O' Jogo» για την ΑΕΚ: «Ενδιαφέρεται για τον Καμάτσο - Θέλει να μείνει στην Πορτογαλία ο παίκτης»

H «O' Jogo» για την ΑΕΚ: «Ενδιαφέρεται για τον Καμάτσο - Θέλει να μείνει στην Πορτογαλία ο παίκτης»
Photo Credits: INTIME

Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον 23χρονο επιθετικό της Σπόρτινγκ, Ραφαέλ Καμάτσο που πέρυσι αγωνίστηκε στον Άρη, αποκαλύπτει η O Jogo

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον επιθετικό της Σπόρτινγκ, Ραφαέλ Καμάτσο που πέρσι έπαιξε δανεικός στον Άρη, αποκαλύπτει η πορτογαλική εφημερίδα «O Jogo».

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, «η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Καμάτσο από τη Σπόρτινγκ, ωστόσο ο Πορτογάλος αρνείται να μετακομίσει ξανά στην Ελλάδα». Εν συνεχεία επισημαίνεται ότι πρόθεση της ομάδας της Λισσαβόνας είναι να αποδεσμεύσει τον παίκτη, αλλά τώρα που έχουν προκύψει προτάσεις, η πώληση θα είναι πιο συμφέρουσα.

Εν συνεχεία υπογραμμίζεται πως «εκτός από την ΑΕΚ, υπάρχουν ομάδες από την Τουρκία και τη Γερμανία που θέλουν τον παίκτη, ο οποίος, πάντως, επιθυμεί να παραμείνει στην Πορτογαλία». Και καταλήγοντας στο ρεπορτάζ επισημαίνεται πως «ο Καμάτσο είναι από τους πιο καλοπληρωμένους παίκτες στη Σπόρτινγκ, αλλά η παραμονή του δεν είναι λύση και το μέλλον του θα καθοριστεί τις επόμενες ημέρες».

Να θυμίσουμε πως ο Καμάτσο με τον Άρη έκανε 32 συμμετοχές, μόνο όμως οι 9 ήταν ως βασικός. Πέτυχε 3 γκολ και είχε 2 ασίστ.

Ποιος είναι ο Καμάτσο

Ο Καμάτσο γεννήθηκε στις 22 Μαΐου του 2000 στην Λισαβόνα και σε μικρή ηλικία εντάχθηκε στις ακαδημίες της Σπόρτινγκ. Μετά από μια σύντομη πορεία στις ακαδημίες της Μάντσεστερ Σίτι, ο Καμάτσο πέρασε με επιτυχία τα δοκιμαστικά του στη Λίβερπουλ και αποτέλεσε ένα από τα πιο σημαντικά ταλέντα της ηλικίας του για τον σύλλογο. Με τη Λίβερπουλ αγωνίστηκε σε ένα παιχνίδι FA Cup και σε ένα παιχνίδι της Premier League, υπό τις οδηγίες του Γιούργκεν Κλοπ, τη σεζόν 2018-19.

Τον Ιούλιο του 2019 η Σπόρτινγκ αποφάσισε να δαπανήσει 5.000.000 ευρώ για να τον πάρει πίσω στην Πορτογαλία. Τη σεζόν 2019-20 αγωνίστηκε 26 φορές με τη φανέλα της Σπόρτινγκ σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Europa League. Την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε ως δανεικός στην πορτογαλική Ρίο Αβε, με την οποία κατέγραψε 11 συμμετοχές και 3 γκολ. Την προπερσινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Μπελενένσες, ως δανεικός, αγωνιζόμενος 16 φορές στο πορτογαλικό πρωτάθλημα και μια φορά στο Κύπελλο.

Ο Καμάτσο έχει αγωνιστεί με όλες τις αναπτυξιακές ομάδες της εθνικής Πορτογαλίας. Μπορεί να καλύψει με επιτυχία τόσο την αριστερή όσο και τη δεξιά πτέρυγα στη μεσαία γραμμή και την επίθεση.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X