Πικέ: «Δεν μου λείπει το ποδόσφαιρο, δεν θα πήγαινα στη Σαουδική Αραβία»

Ο Πικέ αγκαλιά με διάσημο μοντέλο στο Παρίσι! - Δείτε με ποια (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Δηλώσεις στο El Larguero παραχώρησε ο Ζεράρντ Πικέ, ο οποίος μίλησε τόσο για το την... προεδρία της Μπαρτσελόνα, όσο και για τη Σαουδική Αραβία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν λείπει το ποδόσφαιρο στον Πικέ, με τον ίδιο να σχολιάζει και την απόφαση του Λιονέλ Μέσι να πάει να αγωνιστεί στο MLS και την Ίντερ.

Διαβάστε όσα είπε:

«Δεν μου λείπει το ποδόσφαιρο καθόλου. Είναι ένα στάδιο που πέρασε. Όταν παίρνεις την απόφαση, την παίρνεις. Το να κοιτάς πίσω δεν χρησιμεύει. Πήγε πολύ καλά, ούτε που το ονειρευόμουν. Κέρδισα όλα όσα κέρδισα στην ομάδα της ζωής μου.

Πίστευα ότι ο Μέσι θα πάει στην Ίντερ Μαϊάμι από την αρχή. Του πρόσφεραν αστρονομικά ποσά, αλλά υπήρχε επίσης η επιλογή να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, κάτι που νομίζω ότι σκέφτηκε.

Στο Μαϊάμι υπάρχουν πολλοί Λατίνοι, η προσαρμογή θα είναι εύκολη, η ζωή είναι καλή και θα βοηθήσει στην ανάπτυξη του MLS. Φαινόταν δύσκολο για αυτόν να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα. Δεν ξέρω όλα τα νούμερα του συλλόγου, αλλά από όσα λέγονται στον Τύπο, ήταν μια πολύπλοκη μεταγραφή και δεν έγινε. Δεν έχω πληροφορίες για το αν ήταν εφικτό».

Για το πώς θα έβλεπε τον εαυτό του ως πρόεδρο της Μπαρτσελόνα:

«Υπάρχει πολύς δρόμο για να γίνω πρόεδρος της Μπαρτσελόνα. Δεν λέω όχι, αλλά το βλέπω μακρινό».

Για τη Σαουδική Αραβία:

«Δεν είχα πρόταση κι ούτε θα πήγαινα, πάντα έλεγα ότι ο σύλλογος της ζωής μου ήταν η Μπαρτσελόνα και μετά θα αποσυρόμουν.

Ήταν πολύ ξεκάθαρο, το ποδόσφαιρο ήταν συνδεδεμένο με την Μπαρτσελόνα. Το να κάνω πράγματα για τα χρήματα δεν είναι ο τρόπος που λειτουργώ. Επενδύουν, καταλαβαίνω ότι είναι και για να επενδύσουν στην εικόνα τους και ο κόσμος του ποδοσφαίρου αλλάζει».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X