Η ΑΕΚ σε προχωρημένες επαφές με τη βασική επιλογή για στόπερ!

Η ΑΕΚ σε προχωρημένες επαφές με τη βασική επιλογή για στόπερ!
Photo Credits: INTIME

Τι παίζει στην ΑΕΚ με τον στόπερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H AEK είναι σε πολύ προχωρημένες επαφές με τον στόπερ που έχει βάλει στο στόχαστρο!

Η Ένωση μετά την ανανέωση του Νόρντιν Άμραμπατ και την μεγαλύτερη αγορά στην ιστορία του κλαμπ με τα 6,5 εκατομμύρια για τον Ορμπελίν Πινέδα, έχει βάλει πρώτο στόχο την απόκτηση ενός στόπερ.

Τις τελευταίες τρεις ημέρες ο Δικέφαλος έχει κορυφώσει τις διαπραγματεύσεις για να κλείσει το συγκεκριμένο κομμάτι, και ο παίκτης που θα αποκτηθεί να πλαισιώσει τους Βίντα, Μουκουντί και Μήτογλου, μετά τη λήξη του συμβολαίου του Γιώργου Τζαβέλλα.

Η Ένωση αυτή τη στιγμή είναι σε προσωρημένες επαφές με την πρώτη της επιλογή για τον παίκτη που θέλει για το κέντρο της άμυνάς της.

Πριν λίγες ημέρες σας ενημερώσαμε πως ο στόπερ που αποτελεί πρώτο στόχο για τον Δικέφαλο ταξίδεψε στην Ελλάδα για απευθείας συνομιλίες και «ξεναγήσεις» από τους ανθρώπους της ΑΕΚ και πλέον αναμένεται η απάντησή του.

Φυσικά, η ΑΕΚ έχει και Plan B με δεύτερο παίκτη να είναι… έτοιμος σε περίπτωση που δεν έρθει θετική απάντηση από τον πρώτο.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X