Παναθηναϊκός: Προς επιστροφή ο Μήτογλου

Παναθηναϊκός: Προς επιστροφή ο Μήτογλου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φως στο τούνελ μετά από πολλούς μήνες αγωνίας για τον Ντίνο Μήτογλου, ο οποίος την Τετάρτη 5 Ιουλίου βρήκε την κατάλληλη αφορμή για να χαμογελάσει. Το CAS έριξε στο μισό την τιμωρία που του είχε επιβληθεί -σε πρώτο χρόνο- από τη FIBA, γεγονός που τον καθιστά άμεσα διαθέσιμο για τις όλες τις ομάδες του κόσμου. Κυρίως δε, γι αυτές της EuroLeague.

Ο Παναθηναϊκός είναι ο πρώτος που -εδώ και καιρό- έχει στα υπ’ όψιν τον διεθνή φόργουορντ, περιμένοντας τα… καλά νέα. Αυτά ήρθαν και πλέον οι πράσινοι θα μπουν με κάθε τρόπο στο παιχνίδι της διεκδίκησής του, έχοντας τον πρώτο λόγο για να τον υπογράψουν -για την ακρίβεια είναι το απόλυτο φαβορί για να τα καταφέρουν.

Οι σχέσεις του 28χρονου ψηλού με τον Παναθηναϊκό παραμένουν άλλωστε άριστες, από την εποχή που εκείνος φορούσε τη φανέλα του συλλόγου. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως αγωνίστηκε στο ΟΑΚΑ για μια τετραετία (2017-’21), κατακτώντας ισάριθμες φορές τον τίτλο του πρωταθλητή στη Basket League κι ακόμη δύο αυτόν του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη υπεραπλουστεύει δε τις ισορροπίες με τα διαβατήρια στον Παναθηναϊκό αφού η ενδεχόμενη παρουσία του Ντίνου Μήτογλου στο rotation της επόμενης αγωνιστικής περιόδου προσφέρει μια έξτρα λύση στη front line και δίνει τη δυνατότητα, παράλληλα, για ακόμη ένα συμβόλαιο ξένου αθλητή σε όποια θέση επιλέξει ο Εργκίν Αταμάν.

Την υπόθεση παρακολουθεί από μακριά κι ο Ολυμπιακός, ο οποίος κοιτάζει πάντα την ελληνική αγορά. Οι ερυθρόλευκοι γνωρίζουν πως ο Παναθηναϊκός έχει τον πρώτο λόγο για την υπογραφή του διεθνούς φόργουορντ όμως, μέχρι να υπάρξει ανακοίνωση από την πλευρά του αιωνίου αντιπάλου, το θέμα θα παραμένει ανοιχτό.

Πηγή: Sport24

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X