Στη Μυτιλήνη τα τρόπαια του νταμπλ το Σάββατο - Ετοιμάζει φαντασμαγορική εκδήλωση η Λέσχη Φίλων ΑΕΚ που συμπληρώνει 50 χρόνια (ΦΩΤΟ)

Στη Μυτιλήνη τα τρόπαια του νταμπλ το Σάββατο - Ετοιμάζει φαντασμαγορική εκδήλωση η Λέσχη Φίλων ΑΕΚ που συμπληρώνει 50 χρόνια (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στο πόδι το Σάββατο η Μυτιλήνη για τα τρόπαια του νταμπλ της ΑΕΚ. Φαντασμαγορική εκδήλωση ετοιμάζει η Λέσχη Φίλων της ομάδας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία φαντασμαγορική εκδήλωση ετοιμάζουν για το προσεχές Σάββατο (8/7) τα μέλη της Λέσχης Φίλων ΑΕΚ Μυτιλήνης για να γιορτάσουν τα 50 χρόνια από την ίδρυσή της.

Την όμορφη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο “Κλάβας” στη Χαραμίδα με ώρα έναρξης στις 8 και μισή το βράδυ, θα τιμήσουν με την παρουσία τους, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Άκης Ζήκος, Χάρης Κοπιτσής, Γιώργος Νεστορίδης, ο Μιχάλης Παυλής, ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της ομάδας χάντμπολ Δημήτρης Καφφάτος, ο Β’ Αντιπρόεδρος και πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Αλέξης Αλεξίου και ο εκπαιδευτής του αετού “Οδυσσέα” Σταύρος Αθανασίου.

eksilosi-filon-aek.jpg (770×1131)

Την εκδήλωση που έχει τεράστια ανταπόκριση μέχρι στιγμής επίσης θα κοσμήσουν τα τρόπαια από τη φετινή σαιζόν. Ο πρόεδρος της Λέσχης Νίκος Καλέσογλου και τα μέλη θα βραβεύσουν τους επίσημους προσκεκλημένους και στη συνέχεια οι παρευρισκόμενοι θα διασκεδάσουν με live μουσική, ενώ σε αυτή τη μεγάλη βραδιά θα υπάρχει και μια μεγάλη έκπληξη.

Το Σάββατο το πρωί από τις 10:00 έως τις 14:30 θα γίνει έκθεση των τροπαίων στη Λέσχη Φίλων ΑΕΚ στην οδό Θεοκρίτου 57, με τους φίλου της ΑΕΚ να έχουν την ευκαιρία να τα δουν από κοντά και να φωτογραφηθούν.Ας σημειωθεί ότι την Κυριακή το πρωί σε μια συμβολική κίνηση τα τρόπαια θα μεταφερθούν στο άγαλμα της “Μικρασιάτισσας Μάνας” στην Επάνω Σκάλα.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X