«Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον 28χρονο μέσο της Χέρενφεν, Τομ Χάγιε»

«Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον 28χρονο μέσο της Χέρενφεν, Τομ Χάγιε»
Photo Credits: INTIME

Όπως αποκαλύπτεται σε podcast στην Ολλανδία, η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον άσο της Χέρενφεν, Τομ Χάγιε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμη ένα όνομα έρχεται στο προσκήνιο για την ΑΕΚ από το εξωτερικό.

Όπως αποκαλύπτεται σε podcast στην Ολλανδία, η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον άσο της Χέρενφεν, Τομ Χάγιε.

Ο 28χρονος χαφ, Τομ Χάγιε αγωνίζεται τόσο ως «εξάρι» όσο και ως «οκτάρι», απασχολεί σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται την Ένωση, με την ολλανδική ομάδα, βέβαια, να έχει λόγο, από τη στιγμή που έχει συμβόλαιο μαζί της έως το 2024.

Πρόσφατα ο Χάγιε μίλησε στον αγγλικό Τύπο με αφορμή το ενδιαφέρον της Σάντερλαντ και επισήμανε ότι «υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για μένα από αρκετές ομάδες». Και ενώ πριν από δύο εβδομάδες το όνομα του ποδοσφαιριστή έπαιξε και για την Μπεσίκτας.

«Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον 28χρονο μέσο της Χέρενφεν, Τομ Χάγιε»

Τώρα όταν ρωτήθηκε για τις ομάδες που ενδιαφέρονται, ο Χάγιε επισήμανε: ««Ξέρω ότι τα πράγματα συμβαίνουν. Το να αναφέρω ονόματα ομάδων δεν έχει πολύ νόημα». Ενώ καταλήγοντας υπογράμμισε ότι «είμαι ήρεμος. Έχω τη φιλοδοξία να κάνω το βήμα, αλλά μόνο αν είναι καλό βήμα και όλα μπουν στη θέση τους».

Ποιος είναι ο Χάγιε

Είναι γεννημένος στις 9 Φλεβάρη του 1995 στο Άμστερνταμ, έχει ύψος 1.87 μ., ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες.

Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Άλκμααρ, έπαιξε σ’ αυτή, έχει φορέσει τη φανέλα των Βίλεμ, Λέτσε, Ντεν Χάαγκ, Μπρέντα και από τον Γενάρη του 2022 αγωνίζεται στη Χέρενφεν που τον απέκτησε έναντι 750.000 ευρώ. Έτσι στη μιάμιση περίοδο που βρίσκεται στη Χέρενφεν έχει αγωνιστεί σε 51 ματς έχοντας τρία γκολ.

Πηγή: sdna.gr

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X