Άρχισαν τα όργανα στον ΠΑΟΚ - Οι οπαδοί κράζουν, «βαδίζουμε προς τον δρόμο της ολικής απαξίωσης, βλέπουμε ξανά ένα μπάχαλο»

Άρχισαν τα όργανα στον ΠΑΟΚ - Οι οπαδοί κράζουν, «βαδίζουμε προς τον δρόμο της ολικής απαξίωσης, βλέπουμε ξανά ένα μπάχαλο»
Photo Credits: INTIME

Άγριο κράξιμο από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στη διοίκηση της ΠΑΕ για τις μεταγραφικές κινήσεις και τις πωλήσεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άρχισαν τα όργανα στον ΠΑΟΚ με τους οργανωμένους οπαδούς να κράζουν τη διοίκηση της ΠΑΕ με σκληρή ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρουν: «Βαδίζουμε προς τον δρόμο της ολικής απαξίωσης, βλέπουμε ξανά ένα μπάχαλο».

Τη δυσαρέσκειά τους με σκληρή ανακοίνωση για τις κινήσεις που γίνονται ή δεν γίνονται ενόψει της νέας σεζόν εξέφρασαν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στα social media από τους Σ.Φ. ΠΑΟΚ, σχολιάζονται μεταξύ άλλων η επικείμενη πώληση Ίνγκασον και το, κατά τους ίδιους, βάδισμα «προς τον δρόμο της ολικής απαξίωσης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση των οργανωμένων του ΠΑΟΚ:

«Αναζητούνται υπεύθυνοι, αναζητούνται απαντήσεις.

Μετά από μια χρονιά η οποία έκλεισε με το χειρότερο δυνατό τρόπο (την ολική καθίζηση στα play off και την άνευ προηγουμένου ντροπή στον τελικό του Βόλου) η ομάδα ποδοσφαίρου αναχώρησε (3/7) προς την Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Αναχώρησε χωρίς προσθήκες ποιοτικών ποδοσφαιριστών ως μια μεικτή U21 αλλά και δίχως τον πιο αξιόλογό της παίκτη στα στόπερ που πούλησε σε ομάδα που αγωνίζεται στο ιδιαίτερα προηγμένο δανέζικο πρωτάθλημα, προορισμό – όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή στον κόσμο. Ως ενεργό οπαδικό κομμάτι του ΠΑΟΚ ψάχνουμε εναγωνίως από κάπου για να πιαστούμε αλλά δυστυχώς τα δεδομένα – τα οποία φυσικά δεν δημιουργήθηκαν από τη μια μέρα στην άλλη – δεν μας αφήνουν και πολλά περιθώρια για αισιοδοξία.

Όπως έχουμε ξαναγράψει αρκετές φορές στο παρελθόν είναι πλέον ευδιάκριτο για όποιον έχει διάθεση να δει και να σκεφτεί, ότι μετά την χρονιά του νταμπλ η ομάδα σταδιακά αλλά σταθερά αποδυναμώνεται. Ένας σύλλογος του διαμετρήματος του ΠΑΟΚ για να πρωταγωνιστήσει χρειάζεται πλάνο, ξεκάθαρους στόχους, όρεξη και τις απαραίτητες από το μεγαλομέτοχο επενδύσεις. Αντ’ αυτού εμείς βλέπουμε ευκαιριακές δηλώσεις, βόλεμα και μια συνεχή απο-επένδυση που ειλικρινά δεν γνωρίζουμε γιατί συμβαίνει, καθώς ούτε γνώστες των γεωπολιτικών είμαστε αλλά ούτε και θα γίνουμε όπως διάφοροι ιντερνετικοί αναλυτές. Είμαστε βέβαιοι όμως πως εφόσον αυτό το μοτίβο συνεχιστεί δεν μπορεί παρά να μας κρατάει στη μετριότητα. Eνώ ο εγχώριος ανταγωνισμός είναι σκληρός, εμείς φτάσαμε να πρέπει να πουλήσουμε ένα ακόμα βασικό γρανάζι του ήδη ελλιπούς ρόστερ μας για να μπορέσουμε να αποκτήσουμε κάποιους ποδοσφαιριστές. Η συνεχής μείωση της ποιότητας όμως ενός ποδοσφαιρικού συνόλου, ποτέ στα χρονικά δεν έφερε αγωνιστικές επιτυχίες.

Εδώ και 4 χρόνια για τους παίκτες που αποδεσμεύονται ή πωλούνται είτε δεν βρίσκεται καν αντικαταστάτης, είτε ο αντικαταστάτης είναι αρκετά ή πολύ υποδεέστερος της αξίας του προηγούμενου. Εδώ και 4 χρόνια, με παντελή απουσία πλάνου, γίνονται ακατανόητες κινήσεις με πωλήσεις ή παροπλισμό βασικών ποδοσφαιριστών στη χειρότερη δυνατή στιγμή. Εδώ και 4 χρόνια ποδοσφαιριστές χάνονται “επειδή έχουν πρόταση και θέλουν να φύγουν” θαρρείς και ο ΠΑΟΚ είναι ξενοδοχείο (ας το πούμε κομψά) και δεν πληρώνει ανθρώπους να φροντίζουν αυτές τις καταστάσεις. Οι νοοτροπίες αυτές πλέον τείνουν να θεωρούνται κάτι σαν δεδομένο, με κανέναν να μην προσπαθεί να αλλάξει κάτι αλλά μαθηματικά να βαδίζουμε προς τον δρόμο της ολικής απαξίωσης.

Με τον ΠΑΟΚ πλέον να μην αποτελεί αγωνιστικά φόβητρο για το κατεστημένο, διοίκηση και ελεγχόμενοι δημοσιογράφοι – αυτοί που τόσα χρόνια σερβίρουν το παραμύθι ότι ο ΠΑΟΚ χτίζει κορμό και ο κορμός αλλάζει ανά 6μηνο – προσπαθούν ενίοτε να μας πείσουν και να κάνουν το άσπρο-μαύρο υποτιμώντας τη νοημοσύνη του ΠΑΟΚτσή Πρόσφατα ήταν σειρά του αποτυχημένου πολιτευτή και ισόβιου μέλους της διοίκησης, Τηλέμαχου να καθησυχάσει τον κόσμο στα λόγια. Δεν ξέρουμε που βασίζει τα λεγόμενά του, πάντως θα θέλαμε να του υπενθυμίσουμε ότι πρέπει να είναι προσεκτικός με τις προβλέψεις του καθώς πριν δυο χρόνια όταν σε κατ’ιδίαν με τη διοίκηση συνάντηση απαιτούσαμε προσθήκες εγνωσμένης αξίας παικτών και του είπαμε πως με τους Τέιλορ δεν γίνεται δουλειά, αυτός μας είχε απαντήσει με περισσό ύφος ότι μας υπογράφει την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μαζί με τις καθησυχαστικές δηλώσεις του Τηλέμαχου, ξεκίνησε επίσης σειρά deja vu δημοσιευμάτων για μεταγραφικούς στόχους στυλ περίπτωσης Τζιοβίνκο – που φυσικά χάνονται ένας ένας – αλλά και πρόωρης στοχευμένης ανάθεσης ευθυνών ώστε ο κόσμος να ξεσπάσει (στο ενδεχόμενο μιας ακόμα αποτυχημένης χρονιάς) στα πρόσωπα του προπονητή, του τεχνικού διευθυντή και των παικτών. Οι υπεύθυνοι όμως είναι ξεκάθαρο για τον κόσμο του ΠΑΟΚ πως δεν είναι άλλοι από αυτούς που συνειδητά απαξιώνουν την ομάδα στην πράξη.

Σήμερα που αντί να βλέπουμε ένα ξεκάθαρο μεταγραφικό πλάνο ενίσχυσης της ομάδας με τη συνεργασία της διοίκησης, του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή βλέπουμε ξανά ένα μπάχαλο, η θέση μας ως Σύνδεσμοι είναι ξεκάθαρη. Έτσι άλλωστε έχει μεταφερθεί πολλές φορές σε συναντήσεις με τους εδώ “υπευθύνους” αλλά και με το μεγαλομέτοχο. Ο ΠΑΟΚ πλέον δεν αντέχει την απώλεια άλλων βασικών του ποδοσφαιριστών “επειδή θέλουν να φύγουν”, αντιθέτως έχει ανάγκη από έναν σημαντικό αριθμό νέων παικτών με προσωπικότητα που θα βοηθήσουν άμεσα το σύλλογο. Έχει ανάγκη από ένα μεταγραφικό πλάνο. Έχει ανάγκη από σοβαρή διοίκηση, έχει ανάγκη από έναν μεγαλομέτοχο παρόντα που ασχολείται με την ομάδα. Χωρίς αυτά δεν θα υπάρξει προκοπή και επειδή δεν βλέπουμε καμιά διάθεση αλλαγής πλεύσης, αναζητούνται άμεσα ειλικρινείς απαντήσεις και γενναίες αποφάσεις. Πάει και φέτος η ομάδα για πρωτάθλημα; Γίνεται ή όχι συνεχώς προσπάθεια να μειωθεί το μπάτζετ και παίκτες έρχονται μόνο μετά από πωλήσεις, στη βάση που εξηγήσαμε πριν; Θα πουλήσουμε και άλλους σε αυτήν τη μεταγραφική περίοδο; Θα υπάρξουν και προσφορές στους 2 ο ένας δώρο, προς επίδοξους αγοραστές; Η λέξη αυτάρκεια (που είναι πιασιάρικη και αρέσει στους διοικούντες και στα ΜΜΕ που συντηρούν) συνάδει με την παρουσία ισχυρού μεγαλομετόχου ή οχι; Ας ξεκινήσουν να απαντούν σε αυτές τις ερωτήσεις που βασανίζουν καιρό τώρα τον κόσμο του ΠΑΟΚ και να σταματήσουν τη χορηγία σανού γιατί πλέον κανείς δεν αγοράζει.

Παρ’ όλη τη μαυρίλα που εκπέμπει το ποδοσφαιρικό τμήμα, υπάρχουν και οι προσπάθειες που διδάσκουν στην πράξη πως έχοντας μεράκι, σχέδιο και αγάπη για το Σύλλογο μπορείς να φέρεις την πρόοδο και σε αυτές θέλουμε να σταθούμε στο τέλος. Τόσο ο ΑΣ ΠΑΟΚ του οποίου τα τμήματα πρωταγωνιστούν όσο και το Μπασκετ που σώθηκε από την καταστροφή και βήμα-βήμα ξεχρεώνει από τις παλιές αμαρτίες ζητούν τη στήριξη του ΛΑΟΥ μας. Καλούμε όλον τον ΠΑΟΚτσηδικο κόσμο να βοηθήσει έμπρακτα με την αγορά διαρκείας και τη φυσική του παρουσία όλα τα τμήματα του Συλλόγου. Ως Σύνδεσμοι θα ανταποκριθούμε σε αυτό το κάλεσμα, εντός και εκτός, όπως κάνουμε αδιάκοπα δεκαετίες τώρα.

Μετά τιμής,
Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.»

Δείτε την ανάρτηση:

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X