Λειψία: Αποχωρεί (και) ο Γκβάρντιολ

Λειψία: Αποχωρεί (και) ο Γκβάρντιολ
Photo Credits: INTIME

Τους τρεις κατά γενική ομολογία καλύτερους ποδοσφαιριστές της χάνει η Λειψία, αφού μετά τους Ενκουνκού και Σόμποσλαϊ, αναμένεται να αποχωρήσει και ο Γκβάρντιολ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πώς μπορεί να ανταποκριθεί μια ομάδα όταν χάνει, όχι μόνο τον κορυφαίο, ούτε τους δύο καλύτερους, αλλά τους τρεις ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές της;

Αυτή την πολύ δύσκολη κατάσταση θα κληθεί να αντιμετωπίσει τη νέα σεζόν η Λειψία, η οποία βλέπει τα σημαντικότερα «γρανάζια της μηχανής της» να αποχωρούν!

Αρχικά «κούνησε μαντήλι» ο Κριστοφέρ Ενκουνκού, ο οποίος είχε συμφωνήσει εδώ και μήνες με την Τσέλσι. Στη συνέχεια, ακολούθησε η αποχώρηση του Ντόμινικ Σόμποσλαϊ, ο οποίος ανακοινώθηκε από τη Λίβερπουλ που κάλυψε τη ρήτρα αποδέσμευσής ύψους 70 εκατ. ευρώ που υπήρχε στο συμβόλαιό του.

Τώρα, έρχεται να… τριτώσει το κακό για τους «ταύρους», αφού σύμφωνα με την «Bild», και o Κροάτης αμυντικός, Γιόσκο Γκβάρντιολ, βρίσκεται πολύ κοντά στο να μετακομίσει στην Premier League, προβάροντας τα γαλάζια της πρωταθλήτριας Μάντσεστερ Σίτι.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του γνωστού γερμανικού Μέσου, η ομάδα του Γκουαρδιόλα έχει καταθέσει πρόταση 90 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Γκβάρντιολ, με τη Λειψία να ζητάει 100 και τη συμφωνία να θεωρείται απλώς θέμα χρόνου.

Έτσι, η ομάδα που τερμάτισε στην 3η θέση της περασμένης Bundesliga, μένει χωρίς τους τρεις ποδοσφαιριστές που αποτέλεσαν τους ακρογωνιαίους λίθους της. Παρ’ όλα αυτά, το οικονομικό δεν θα είναι πρόβλημα όσον αφορά την αντικατάστασή τους, δεδομένου ότι στα ταμεία της θα μπει το αστρονομικό ποσό των 230 εκατ. ευρώ (60 από τον Ενκουνκού, 70 από τον Σόμποσλαϊ και 100 από τον Γκβάρντιολ).

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X