Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Τσεκάρει» την περίπτωση του Τραπ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Τσεκάρει» την περίπτωση του Τραπ
Photo Credits: INTIME

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να κινηθεί για τον Κέβιν Τραπ της Άιντραχτ Φρανκφούρτης το καλοκαίρι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί ο Αντρέ Ονάνα να αποτελεί τον… εκλεκτό των ανθρώπων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την ενίσχυση κάτω από τα γκολπόστ, ωστόσο η απόκτησή του από την Ίντερ δείχνει να «κολλάει» λόγω FFP και των περισσότερων των 60 εκατομμυρίων ευρώ που θέλει η ιταλική ομάδα για να παραχωρήσει τον Καμερουνέζο τερματοφύλακα.

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της αγγλικής εφημερίδας «Mirror», οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν ήδη στρέψει το ενδιαφέρον τους και σε άλλες περιπτώσεις, με εκείνη του Κέβιν Τραπ της Άιντραχτ Φρανκφούρτης να… ξεχωρίζει!

Η αξία του Γερμανού γκολκίπερ, που είναι και αρχηγός των «αετών», αποτιμάται γύρω στα 12 εκατομμύρια ευρώ. Ποσό το οποίο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να δαπανήσει για να ικανοποιήσει τον Έρικ Τεν Χαγκ και να του δώσει τον διάδοχο του Νταβίντ Ντε Χέα, που τόσο επιθυμεί ο Ολλανδός τεχνικός.

Ο 32χρονος Τραπ δεν θα είχε πρόβλημα να δοκιμάσει την τύχη του και εκτός Γερμανίας, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ενώ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Άιντραχτ μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X