ΑΕΚ: Τεστ δρομικής ταχύτητας Yo-Yo με μεγάλο νικητή τον… άχαστο Μοχαμάντι! (VIDEO)

ΑΕΚ: Τεστ δρομικής ταχύτητας Yo-Yo με μεγάλο νικητή τον… άχαστο Μοχαμάντι! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δείτε την ειδική άσκηση των γυμναστών της ΑΕΚ σήμερα το πρωί στην προπόνηση

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

Η σημερινή πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ στο Μπουργκ Χάαμσταντ είχε… βροχή, κακό καιρό και πολύ τρέξιμο για τους «κιτρινόμαυρους».

Οι διαθέσιμοι παίκτες (συν τον Ζίνι) για τον Ματίας Αλμέιδα μεταφέρθηκαν στο μικρό γήπεδο, δίπλα στο κεντρικό και αφού οι άνθρωποι της ΑΕΚ χώρισαν διαδρόμους για τον καθένα τους, τους φόρεσαν τα απαραίτητα GPS και υπό τις εντολές του Γκίντο Μπονίνι και του Κώστα Παρούση, αλλά και των ηχείων που μετέφεραν τις εντολές για κάθε άσκηση σε όλους, ξεκίνησαν τεστ δρομικής ταχύτητας. Με το ειδικό πρόγραμμα Yo-Yo.

Το Yo-Yo Intermittent Endurance Test Level 2 αποτελεί την πιο κατάλληλη δοκιμασία πεδίου για να αξιολογήσει την ικανότητα των ποδοσφαιριστών να εκτελούν επαναλαμβανόμενα διαλειμματικής μορφής τρέξιμο για παρατεταμένο χρονικό διάστημα, με μικρές χρονικές περιόδους αποκατάστασης. Οι βασικότεροι λόγοι είναι ότι αποτελεί διαλειμματικής μορφής άσκηση, περιλαμβάνει αλλαγές κατεύθυνσης, επιταχύνσεις και επιβραδύνσεις, κινητικά πρότυπα τα οποία εκτελούνται σε ένα αγώνα.

Kαι αυτό ακριβώς εκτέλεσαν οι παίκτες της ΑΕΚ σήμερα. Αρκετοί τα πήγαν καλά, μα αυτός που κέρδισε το τεστ ήταν ο άχαστος και ανεξάντλητος Μιλάντ Μοχαμάντι που άντεξε τα… πάντα και κέρδισε στο νήμα τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς (2ος) και τον Σταύρο Πήλιο (3ος).

Ο Ματίας Αλμέιδα μάλιστα έδινε κουράγιο στον Μοχαμάντι να δίνει… παραπάνω ακόμη και όταν έμεινε μόνος του στην κούρσα, ενώ στο φινάλε ο κατάκοπος Γκατσίνοβιτς τον αγκάλιασε.

Ακολούθως έγινε χαλαρό τρέξιμο στο γήπεδο και οι παίκτες επέστρεψαν στο γήπεδο για πρόγραμμα στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου.

Δείτε τα χαρακτηριστικά VIDEO του enwsi.gr:

Δείτε φωτογραφίες από το τεστ δρομικής ταχύτητας σήμερα το πρωί στην προπόνηση της ΑΕΚ στο Μπουργκ Χάαμσταντ:

ΑΕΚ: Τεστ δρομικής ταχύτητας Yo-Yo με μεγάλο νικητή τον… άχαστο Μοχαμάντι! (VIDEO) ΑΕΚ: Τεστ δρομικής ταχύτητας Yo-Yo με μεγάλο νικητή τον… άχαστο Μοχαμάντι! (VIDEO) ΑΕΚ: Τεστ δρομικής ταχύτητας Yo-Yo με μεγάλο νικητή τον… άχαστο Μοχαμάντι! (VIDEO) ΑΕΚ: Τεστ δρομικής ταχύτητας Yo-Yo με μεγάλο νικητή τον… άχαστο Μοχαμάντι! (VIDEO) ΑΕΚ: Τεστ δρομικής ταχύτητας Yo-Yo με μεγάλο νικητή τον… άχαστο Μοχαμάντι! (VIDEO) ΑΕΚ: Τεστ δρομικής ταχύτητας Yo-Yo με μεγάλο νικητή τον… άχαστο Μοχαμάντι! (VIDEO) ΑΕΚ: Τεστ δρομικής ταχύτητας Yo-Yo με μεγάλο νικητή τον… άχαστο Μοχαμάντι! (VIDEO) ΑΕΚ: Τεστ δρομικής ταχύτητας Yo-Yo με μεγάλο νικητή τον… άχαστο Μοχαμάντι! (VIDEO) ΑΕΚ: Τεστ δρομικής ταχύτητας Yo-Yo με μεγάλο νικητή τον… άχαστο Μοχαμάντι! (VIDEO) ΑΕΚ: Τεστ δρομικής ταχύτητας Yo-Yo με μεγάλο νικητή τον… άχαστο Μοχαμάντι! (VIDEO)

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X