Ρεκόρ: Η ΑΕΚ πλήρωσε πάνω από 6.5 εκατ. ευρώ στην Θέλτα για το 100% των δικαιωμάτων του Πινέδα!

Ρεκόρ: Η ΑΕΚ πλήρωσε πάνω από 6.5 εκατ. ευρώ στην Θέλτα για το 100% των δικαιωμάτων του Πινέδα!
Photo Credits: INTIME

Τεράστια οικονομική υπέρβαση του Μελισσανίδη, ο οποίος επιθυμούσε διακαώς την αγορά του Πινέδα και δίνει πάνω από 6.5 εκατ. ευρώ στην Θέλτα!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τεράστιο είναι το ποσό με το οποίο αγοράζει η ΑΕΚ τον Ορμπελίν Πινέδα από την Θέλτα!

Ο Ματίας Αλμέιδα απαίτησε την παραμονή του Μεξικανού όπως έκανε και την περσινή χρονιά. Η ΑΕΚ και ο Δημήτρης Μελισσανίδης έκαναν τα πάντα προκειμένου να ικανοποιηθεί το αίτημα του «Πελάδο» και η Ένωση προχώρησε στην οριστική συμφωνία με την Θέλτα.

Από την πρώτη στιγμή οι κιτρινόμαυροι συζητούσαν μόνο για το ενδεχόμενο αγοράς του παίκτη και όχι για τον δανεισμό του και μάλιστα για το 100% των δικαιωμάτων του. Ήταν κάτι που ήθελε και η ΑΕΚ αλλά και ο ίδιος ο Πινέδα, ο οποίος τις τελευταίες ώρες πίεσε και εκείνος από την πλευρά του προκειμένου να ολοκληρωθεί η τεράστια αυτή κίνηση για να είναι ξανά στην Ελλάδα με την ΑΕΚ και τον Αλμέιδα!

Η μεταγραφή του «Μαγκίτο» αποτελεί την πιο ακριβή αγορά της ΑΕΚ στην ιστορία της, με την Ένωση να είναι όλη την νύχτα σε σκληρές διαπραγματεύσεις με την Θέλτα και τις δύο ομάδες να καταλήγουν σε συμφωνία τις πρωινές ώρες. Τελικά οι δύο ομάδες τα βρήκαν και η Ισπανική ομάδα θα λάβει περισσότερα από 6.5 εκατομμύρια ευρώ καθώς πούλησε όλο το ποσοστό των δικαιωμάτων του παίκτη.

Και σε αυτά τα χρήματα δεν υπολογίζεται το νέο συμβόλαιο του Πινέδα μέχρι το 2027 με την ΑΕΚ που σίγουρα θα είναι πολύ υψηλό!

Ο Δικέφαλος ανακοίνωσε και επίσημα πριν λίγη ώρα τη τεράστια μεταγραφή του Μεξικανού παικταρά κρατώντας τον MVP του πρωταθλήματος στο δυναμικό της.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X