ΑΕΚ: «Ασημένιος» ο Μαδέσης με την Εθνική Εφήβων στο Βαλκανικό

ΑΕΚ: «Ασημένιος» ο Μαδέσης με την Εθνική Εφήβων στο Βαλκανικό

Ο πρωταθλητής της ΑΕΚ κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο με την Εθνική ομάδα στο Βαλκανικό πρωτάθλημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η εθνική ομάδα των εφήβων στο Βαλκανικό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης που διεξήχθη στην Ορεστιάδα, φτιάχνοντας την δική της παράδοση.

Με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αγωνίστηκε και ο πρωταθλητής της ΑΕΚ, Αλέξανδρος Μαδέσης ενισχύοντας σημαντικά την προσπάθεια της Εθνικής προς το βάθρο. Η Εθνική ήταν 3η το 2021 και το 2022, τώρα έκανε βήμα παραπάνω με θαυμάσιες εμφανίσεις και μάλιστα διεκδίκησε δυναμικά την πρωτιά. Στον συναρπαστικό τελικό με την Τουρκία και μπροστά σε δεκάδες ένθερμους υποστηρικτές της έδωσε κάθε ικμάδα των δυνάμεών της, κατέθεσε και ποιότητα, αλλά κάμφθηκε με 3-1. Απέναντι στο 2ο φαβορί των αγώνων είχε ευκαιρίες να πάει το παιχνίδι τουλάχιστον στο 2-2, αλλά δεν τις αξιοποίησε κι έτσι είναι τα άθλημα. Πέρα ωστόσο, από τα πεπραγμένα των τελευταίων σεζόν, σημειώνεται ότι στα 35 χρόνια ιστορίας του θεσμού η εθνική μας φτάνει 4η φορά στη 2η θέση, ενώ είχε κι ένα χρυσό μετάλλιο το 1992 στη Θεσσαλονίκη. Το βράδυ έκλεισαν τους αγώνες τους και οι νεάνιδες. Ηττήθηκαν με 3-1 από τη Μολδαβία και πήραν την 6η θέση. Νωρίτερα την Πέμπτη πάντως, στην αμφίρροπη αναμέτρηση με τη Σερβία, έδειξαν με την εμφάνισή τους ότι είχαν την ικανότητα να μπουν ημιτελικά και να σημειώσουν καλύτερο πλασάρισμα. Το Βαλκανικό πρωτάθλημα στο γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς» συνεχίζεται με τα ατομικά αγωνίσματα και θα τελειώσει την Κυριακή 02/07.

Το τρίτο σερί μετάλλιο μπορούσε να είναι και χρυσό για την εθνική εφήβων, που πραγματικά λύγισε στις λεπτομέρειες. Ενδεικτικά υπογραμμίζουμε ότι ο Μανωλόπουλος έχασε σερβίς του σε σετ μπολ και προηγήθηκε 7-2 στο 4ο σετ του εναρκτήριου αγώνα, ενώ ο Μαδέσης ήταν μπροστά στον δεύτερο ατομικό αγώνα του με 2-1 σετ και 9-6 στους πόντους. Στον πάγκο στον τελικό ήταν ο Διονύσης Τιμαμόπουλος, ενώ υπεύθυνος προπονητής είναι ο Χρήστος Βατσακλής. Στα ημιτελικά εξάλλου, η Ελλάδα πέτυχε σπουδαία νίκη εναντίον της περσινής τροπαιούχου Ρουμανίας, σε μία από τις σπάνιες φορές που καταφέρνει κάτι τέτοιο στις νεαρές ηλικίες.

Αναλυτικά η εξέλιξη του τελικού Τουρκία-Ελλάδα 3-1:

Χακάν Ισίκ-Στάθης Μανωλόπουλος 3-1 (15-13, 12-10, 6-11, 12-10)

Ουγκουρτσάν Ντουρσούν-Αλέξανδρος Μαδέσης 1-3 (1-11, 8-11, 11-6, 10-12)

Μεχμέτ Καραμπόγκα-Αλέξανδρος Αλεξόπουλος 3-1 (11-7, 12-10, 7-11, 11-9)

Ισίκ-Μαδέσης 3-2 (11-9, 6-11, 7-11, 11-9, 11-8)

 

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X