ΑΕΚ: Επιτέλους δράση με μπάλα και μονομαχίες - Επεσαν κορμιά για… ένα γκολ! (VIDEO)

ΑΕΚ: Επιτέλους δράση με μπάλα και μονομαχίες - Επεσαν κορμιά για… ένα γκολ! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δείτε τα VIDEO του enwsi.gr από την σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ με τις μονομαχίες

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

Σήμερα η πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ είχε… επιτέλους δράση με μπάλα, μονομαχίες, ανταγωνισμό και τους παίκτες να τα δίνουν όλα για γκολ.

Ο Ματίας Αλμέιδα έκανε τρεις ασκήσεις στις οποίες ζητούσε ένταση και στόχο να έχουν να περάσουν τον αντίπαλο και να σκοράρουν, ενώ από τους αμυνόμενους απαιτούσε να κλέψουν άμεσα την μπάλα και να γίνουν επιτιθέμενοι.

Στην πρώτη σύνθετη άσκηση ο παίκτης με την μπάλα περνούσε από εμπόδια και έπρεπε να σκοράρει από απόσταση σε ένα μικρό τέρμα και αμέσως έπρεπε να γίνει αμυνόμενος στην απέναντι πλευρά σε παίκτη που ερχόταν ως αντίπαλος.

Εκεί υπήρχε μεγάλη ικανοποίηση από τον κόουτς που φώναζε συνεχώς μπράβο και επιβράβευε τους παίκτες του, ενώ ζητούσε τακτικά από τους αμυνόμενους να στέκονται καλά και να κρατάνε θέσεις.

Στη δεύτερη άσκηση γινόντουσαν στο μισό γήπεδο τέσσερις σέντερ από γωνίες, με τρεις εναντίον τριών, απέναντι σε τερματοφύλακες στα δύο τέρματα, αλλά με σπριντ από σημείο που είχε οριστεί.

Και στο τέλος το… καλύτερο. Ο Αλμέιδα από το κέντρο του γηπέδου πετούσε συρτά μία μπάλα και έτρεχαν από το ίδιο σημείο εκκίνησης δύο παίκτες. Όποιος προλάβαινε πρώτος την μπάλα γινόταν επιθετικός και ο χαμένος αμυντικός με σπριντ προς το τέρμα για να μπει γκολ. Αν απέκρουε ο τερματοφύλακας ή έκλεβε ο παίκτης συνεχιζόταν η φάση με όποιον είχε την μπάλα στην κατοχή του.

Εκεί ο Γκατσίνοβιτς έδειξε σε τρομερή κατάσταση με σχεδόν πάντα εύστοχες τοποθετήσεις σε επίθεση και άμυνα, ο Στάνκοβιτς ήταν πολύ αποτελεσματικός, ενώ ο Μήτογλου κέρδισε τις εντυπώσεις με το πάθος και την αυταπάρνηση του.

Δείτε τα σχετικά VIDEO του enwsi.gr:

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Το μικρό καλάθι και οι τρεις λύσεις σε κάθε θέση
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X