Μπαλτάκος: «Συνεχίζουμε την πορεία μας για το Euro»

Μπαλτάκος: «Συνεχίζουμε την πορεία μας για το Euro»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος, στη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην πορεία της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου και τη βελτίωση των οικονομικών της ΕΠΟ στάθηκε ο Τάκης Μπαλτάκος, στην ομιλία του στη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας, που είναι σε εξέλιξη σε κεντρικό ξενοδοχείο.

Πιο αναλυτικά ο πρόεδρος της ΕΠΟ είπε χαρακτηριστικά:

«Τα κύρια χαρακτηριστικά όσον αφορά την ΕΠΟ κατά την εκτίμησή μου είναι τα εξής: Η Εθνική έχει μία πολύ μεγάλη επιτυχία και μετά από χρόνια ανέβηκε κατηγορία, κάτι που μας χαροποίησε όλους και υπάρχει και θέμα πριμ για τους διεθνείς που το αξίζουν.

Το δεύτερο ότι τα οικονομικά της ΕΠΟ βελτιώθηκαν κατά πολύ με τη συνδρομή της UEFA και της FIFA. Ενώ πέρυσι ήταν 3 εκατ. ευρώ, φέτος είναι 11 εκατ. ευρώ, κάτι που μας δίνει πολλές δυνατότητες, για να ενισχύσουμε μεταξύ άλλων τις Ενώσεις.

Το κύριο μέλημα της ΕΠΟ είναι να φροντίζει και να μεριμνά για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Αν δεν προοδεύει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν έχουμε ακαδημίες, νεαρούς παίκτες και εν τέλει Εθνική ομάδα. Είναι κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Κάτι επίσης το οποίο θα προσπαθήσουμε να επιτύχουμε και στη χρονιά που έρχεται ώστε οι ΕΠΣ να είναι υγιείς, να μη ζητάνε αλλά να λαμβάνουν επειδή το δικαιούνται.

Πιστεύουμε ότι η πορεία αυτή θα συνεχιστεί: για την Εθνική που ήδη πάει καλά, ώστε να έχουμε την πρόκριση στο Euro, κάτι που όλοι το επιθυμούν ιδιαίτερα.

Για τη χρονιά που έρχεται έχουμε πάλι Εθνική, οικονομική ενίσχυση των ΕΠΣ και κατ’ ευχή περισσότερη ηρεμία στο πρωτάθλημα της Superleague. Το παρακολουθούμε, ξέρουμε τι έγινε. Δεν θα μπω σε θέματα διαιτησίας, δεν είναι θέμα της ΕΠΟ».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X