«Ο Μπενίτεθ θα ήθελε τον Πινέδα στο ρόστερ ίδια άποψη έχει και ο Μουρίνιο»

«Ο Μπενίτεθ θα ήθελε τον Πινέδα στο ρόστερ ίδια άποψη έχει και ο Μουρίνιο»
Photo Credits: INTIME

Καινούριο δημοσίευμα στην υπόθεση Πινέδα και ΑΕΚ, τώρα οι Μεξικανοί υποστηρίζουν ότι ο Μπενίτεθ θα ήθελε τον Πινέδα στο ρόστερ της Θέλτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν σταματάει ο πυρετός δημοσιευμάτων για την υπόθεση Ορμπελίν Πινέδα και ΑΕΚ.

Μεξικάνικη ιστοσελίδα «publimetro»  υποστηρίζει τώρα ξαφνικά ότι ο Μπενίτεθ θα ήθελε να έχει στην ομάδα του τον Πινέδα.

Ένα δημοσίευμα που μόνο σε καχυποψία μπορεί να μας βάλει καθώς κάθε μέρα οι Μεξικανοί γράφουν συνεχώς κάτι καινούριο… τη μια η ΑΕΚ έχει συμφωνήσει με την Θέλτα για 8 εκατ. ευρώ (το συγκεκριμένο ποσό το διέψευσε η ΑΕΚ) και τώρα ο Μπενίτεθ θέλει Πινέδα.

Συνεχίζει μάλιστα το ρεπορτάζ να υποστηρίζει ότι κάτι τέτοιο θα έβαζε σε σκέψεις τον «Maguito», σχετικά με το τι απόφαση θα πάρει για το μέλλον του. Αν θα προσπαθήσει να καθιερωθεί στην Ισπανία με έναν νέο προπονητή ή θα πάει στην ΑΕΚ σε έναν προπονητή που ήδη γνωρίζει και τον έχει καταξιώσει.

Βέβαια να πούμε σε αυτό το σημείο ότι ο ίδιος ατζέντης του ποδοσφαιριστή είχε αποκαλύψει ότι ο Μεξικανός θέλει να παίξει στην ΑΕΚ και δουλεύουμε πάνω σε αυτό.

Αυτό επιβεβαιώνει η εφημερίδα «La Voz de Galicia» σε ρεπορτάζ της αναφέρει ότι «ο Πινέδα  έχει κάνει τα πάντα για να μείνει στην ΑΕΚ» και επισημαίνεται ότι «η διαπραγμάτευση για τον διεθνή άσο ανάμεσα στη Θέλτα και την ΑΕΚ είναι ανοιχτή και εκκρεμεί η ολοκλήρωσή της, αλλά ο παίκτης δεν κρύβει την επιθυμία του να στην ομάδα με την οποία υπέγραψε το νταμπλ την περασμένη σεζόν».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X