ΑΕΚ: Στην τελική ευθεία οι συζητήσεις με Θέλτα για Πινέδα - «Έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει μόνο Ένωση»

Νικολακόπουλος για Πινέδα και Ολυμπιακό: «Δεν προκύπτει ενδιαφέρον για τον παίκτη της ΑΕΚ που ανήκει στη Θέλτα»
Photo Credits: INTIME

Ο Ορμπελίν Πινέδα φέρεται να έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στην ΑΕΚ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ συνεχίζει τις επαφές με τη Θέλτα για την απόκτηση του Ορμπελίν Πινέδα.

Την πίεση της Θέλτα να κάνει πωλήσεις έως την Παρασκευή θέλει να εκμεταλλευτεί η ΑΕΚ, συνεχίζοντας τις διαπραγματεύσεις για τον Ορμπελίν Πινέδα.

Η ομάδα του Βίγο προσπαθεί να προχωρήσει 2-3 περιπτώσεις παικτών που βρίσκονται προς πώληση, για να ισοσκελίσει τον προϋπολογισμό της για τη σεζόν που ολοκληρώνεται.

Γι’ αυτό θέλει αρχικά να ολοκληρώσει το ντιλ με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τον Χάβι Γκαλάν, η τιμή του οποίου έχει συμφωνηθεί στα 15 εκατ. ευρώ. Αυτό το ποσό θα καλύψει το κενό που υπάρχει στα οικονομικά της, ωστόσο υπάρχουν και ακόμα 15 εκατ. ευρώ που πρέπει να μειωθούν από τα συμβόλαια των παικτών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «La voz de Galicia», η Θέλτα δεν υπολογίζει τους Τόρο Φερνάντεθ και Ορμπελίν Πινέδα, τους οποίους συζητά να παραχωρήσει σε Πούμας και ΑΕΚ αντίστοιχα. Αν και στην περίπτωση του Μεξικανού άσου δεν γίνεται αναφορά σε ποσά, υπογραμμίζεται ότι οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη, αλλά δεν έχουν ολοκληρωθεί, ενώ ο παίκτης έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στην ΑΕΚ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X