Μένουν στους Μπακς οι Λόπεζ και Μίντλετον

Μένουν στους Μπακς οι Λόπεζ και Μίντλετον
Photo Credits: INTIME

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Μαρκ Στέιν, η παραμονή των Κρις Μίντλετον και Μπρουκ Λόπεζ στο ρόστερ των Μιλγουόκι Μπακς βρίσκεται σε πολύ καλό στάδιο.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ευχάριστα είναι τα νέα που προκύπτουν αναφορικά με το μέλλον των Κρις Μίντλετον και Μπρουκ Λόπεζ για τους Μπακς!

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος, Μαρκ Στέιν, η παραμονή των δύο βασικών παικτών στο ρόστερ των «ελαφιών» βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, παρά τις «σειρήνες» που υπάρχουν και από άλλες ομάδες για την απόκτησή τους.

Μπορεί ο 32χρονος φόργουορντ πριν από μερικές ημέρες να απέρριψε την οψιόν 40 εκατ. δολαρίων για τη νέα σεζόν με αποτέλεσμα να βγει στην ελεύθερη αγορά, ωστόσο, στόχος τόσο του ίδιου όσο και της ομάδας είναι αμφότεροι να συνεργαστούν ξανά, υπογράφοντας πολυετές συμβόλαιο.

Όσον αφορά τώρα τον 35χρονο σέντερ, ο Μαρκ Στέιν τονίζει πως πλέον η παραμονή του στους Μπακς συγκεντρώνει πάρα πολλές πιθανότητες, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά και το ενδιαφέρον τον Χιούστον Ρόκετς για την περίπτωσή του.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, αν η ομάδα του Μιλγουόκι μπορέσει να κρατήσει και τους δύο θα είναι μια μεγάλη επιτυχία, καθώς αμφότεροι τα τελευταία χρόνια αποτελούν σημαντικότατα στηρίγματα του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X