Η ΑΕΚ πανηγυρίζει, ο τελικός του Europa Conference League στο «σπίτι» της (ΦΩΤΟ)

Η ΑΕΚ πανηγυρίζει, ο τελικός του Europa Conference League στο «σπίτι» της (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ πανηγυρίζει για την απόφαση της UEFA να εμπιστευθεί στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» την διεξαγωγή του τελικού του Europa Conference League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη… Η UEFA ανακοίνωσε την απόφασή της να δώσει στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» το χρίσμα για τον τελικό του Europa Conference League με την ΑΕΚ στα social mediaν να έχει κάθε λόγο να πανηγυρίζει.

Ο τελικός του Europa Conference League θα γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια. Θα γίνει στο νέο στολίδι της ΑΕΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου την «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» και η Ένωση πανηγυρίζει καθώς ο εορτασμός των 100 χρόνων από την ίδρυσή της θα είναι ξεχωριστός.

«Στην OPAP ARENA και επίσημα ο τελικός του UEFA Europa Conference League 2024! #aekfc #OPAPARENA #UECL_FINAL_2024», αναφέρει στην ανάρτησή της η ΠΑΕ με μία εκπληκτική πανοραμική φωτογραφία του γήπεδο.

Δείτε την ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X