Επίσημο: Παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι ο Ματέο Κόβασιτς

Επίσημο: Παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι ο Ματέο Κόβασιτς
Photo Credits: INTIME

Η πρώτη μεταγραφή της Μάντσεστερ Σίτι είναι γεγονός, με τους «πολίτες» να ανακοινώνουν την απόκτηση του 29χρονου Κροάτη μέσου Ματέο Κόβασιτς από την Τσέλσι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παίκτης των πρωταθλητών Ευρώπης έγινε ο Ματέο Κόβασιτς, με την Μάντσεστερ Σίτι ν’ ανακοινώνει την απόκτηση του 29χρονου μέσου από την Τσέλσι υπογράφοντας με αυτόν τετραετές συμβόλαιο.

Οι «πολίτες» μετά την αναμενόμενη αποχώρηση του Ιλκάι Γκουντογκάν από τον σύλλογο έψαχναν τον παίκτη με τον οποίο θα τον αντικαταστήσουν. Ο Ματέο Κόβασιτς ήταν ο πρώτος στην λίστα των πρωταθλητών Ευρώπης, με τον Πεπ Γκουανρτιόλα να επιθυμεί την ένταξη του παίκτη στο ρόστερ της ομάδας.

Έτσι, μετά την επίσημη αποχώρηση του Ιλκάι Γκουντογκάν από την Μάντσεστερ Σίτι για την Μπαρτσελόνα, μία ημέρα μετά, οι πρωταθλητές Αγγλίας ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ματέο Κόβασιτς από την Τσέλσι.

Ο 29χρονος Κροάτης σχολιάζοντας την μεταγραφή του τόνισε:

«Είναι μία εκπληκτική μεταγραφή για μένα και ανυπομονώ να ξεκινήσω να παίζω με τη φανέλα της Σίτι. Κάθε παίκτης που παρακολουθεί αυτή την ομάδα υπό τις οδηγίες του Πεπ καταλαβαίνει πόσο καλή είναι. Είναι η καλύτερη στον κόσμο. Αυτό γίνεται αντιληπτό και με τα τρόπαια που έχει κερδίσει

Το να εντάσσεσαι σε αυτή την ομάδα αποτελεί ένα όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή. Προσωπικά έχω πολλά να πάω και πολλά πράγματα να βελτιώσω δίπλα στον Πεπ. Μπορώ να γίνω καλύτερος παίκτης.

Τώρα, θέλω να ξεκουραστώ και να επιστρέψω πίσω στην Μάντσεστερ Σίτι για την προετοιμασία της νέας σεζόν. Θέλω να βοηθήσω τον σύλλογο να μείνει στην κορυφή και να κερδίσει ακόμα περισσότερους τίτλους».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X