«Πόρτα» στον Παναθηναϊκό από τον Πάντερ - Έκλεισε στην Μπαρτσελόνα

AS: Μπαίνει στο «κόλπο» για Πάντερ η Ρεάλ με απολαβές ύψους 1.8 εκατ.!
Photo Credits: INTIME

Μεταμεσονύκτια... ψυχρολουσία για τον Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κέβιν Πάντερ απάντησε αρνητικά στον Παναθηναϊκό καθώς συμφώνησε για δυο χρόνια με τη Μπαρτσελόνα.

Μεταμεσονύκτια… ψυχρολουσία για τον Παναθηναϊκό που περίμενε την απάντηση του Κέβιν Πάντερ, του έδωσε τον χρόνο και τελικά εκείνος συμφώνησε με τη Μπαρτσελόνα.

Η πρόταση του τριφυλλιού έφτασε στα 3,6 εκατ για δυο χρόνια, η Μπάρτσα όμως που είναι σταθερά στα Final 4 πήρε τη θετική απάντηση του Αμερικάνου μπόμπερ που τη φετινή σεζόν έλαμψε με τη φανέλα της Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς (16.1 πόντοι/2.1 ριμπάουντ/ 2.5 ασίστ/ 1 κλέψιμο μέσο όρο).

Οι πράσινοι είχαν καταθέσει την πρόταση τους εδώ και δυο εβδομάδες, η πλευρά του Πάντερ χρησιμοποίησε τη χρησιμοποίησε ως «μοχλό πίεσης» και η Μπαρτσελόνα εκμεταλλεύτηκε τη χρυσή ευκαιρία να κάνει δικό της τον πιο καυτό ίσως σούτινγκ γκαρντ της Ευρωλίγκα.

Αργά τη νύχτα ενημέρωσε ότι δεν θα γίνει κάτοικος Αθήνας και θα συνεχίσει στη Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η πρόταση της Μπαρτσελόνα ήταν αρκετά κοντά σε αυτή του Παναθηναϊκού, καθώς το συνολικό ποσό ήταν μικτά 6 εκατ δολάρια για δύο χρόνια που με βάση τη μεγάλη φορολογία στην Ισπανία, θα αποφέρει περίπου 1,7-1,8 καθαρά στην τσέπη του αθλητή ετησίως.

Ο Παναθηναϊκός πλέον στρέφει την προσοχή του σε άλλες περιπτώσεις, με περισσότερες λεπτομέρειες να γίνονται σίγουρα γνωστές από την Τρίτη καθώς ο σχεδιασμός του Αταμάν περιλαμβάνει διαφορετικά πλάνα έχοντας στηρίξει τον βασικό σχεδιασμό του στον Πάντερ.

Σε κάθε περίπτωση στον Παναθηναϊκό είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε απόκτηση παίκτη που θα κάνει τη διαφορά με στόχο την επιστροφή τους στο Final 4 και μέσα σε αυτό το πλαίσιο θα κινηθούν.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X