ΑΕΚ: Ολοκληρώνεται την Τρίτη (27/6) η περίοδος ανανεώσεων των εισιτηρίων διαρκείας - Ποιοι εξαιρούνται

ΑΕΚ: Ολοκληρώνεται την Τρίτη (27/6) η περίοδος ανανεώσεων των εισιτηρίων διαρκείας - Ποιοι εξαιρούνται
Photo Credits: INTIME

Ολοκληρώνεται αύριο η περίοδος ανανεώσεων εισιτηρίων διαρκείας στην ΑΕΚ, όπως ανακοίνωσε πριν λίγο η ΠΑΕ, όμως υπάρχουν και εξαιρέσεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ολοκληρώνεται η περίοδος ανανεώσεων εισιτηρίων διαρκείας στην ΑΕΚ, με την ΠΑΕ να καθιστά σαφές ποιοι εξαιρούνται.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή της αναφέρει: «Ολοκληρώνεται αύριο, Τρίτη (27/6), η περίοδος ανανεώσεων εισιτηρίων διαρκείας για τους περσινούς κατόχους (με εξαίρεση όσους από τις «θύρες UEFA» 46, 47, 48 δεν ανανέωσαν τη θέση τους την περίοδο 12.06 – 27.06 και έχουν το δικαίωμα αγοράς σε άλλη θύρα)».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Ολοκληρώνεται αύριο, Τρίτη (27/6), η περίοδος ανανεώσεων εισιτηρίων διαρκείας για τους περσινούς κατόχους (με εξαίρεση όσους από τις «θύρες UEFA» 46, 47, 48 δεν ανανέωσαν τη θέση τους την περίοδο 12.06 – 27.06 και έχουν το δικαίωμα αγοράς σε άλλη θύρα).

Υπενθυμίζουμε ότι η διάθεση – ανανέωση των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2023-24 γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά. Στην τελευταία μέρα ανανεώσεων της πρώτης περιόδου, το τηλεφωνικό κέντρο θα λειτουργήσει από τις 10.00 έως τις 18.00.

Μπορείς να αποκτήσεις το εισιτήριό σου σε ψηφιακή μορφή ή να το παραλάβεις στο σπίτι σου ταχυδρομικά στην κλασική του μορφή (οι αποστολές θα αρχίσουν από 3/7).

Όλες τις πληροφορίες, τις τιμές, τις λεπτομέρειες για τις περιόδους αγορών και τις αντίστοιχες προϋποθέσεις, μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ.

Για αγορά διαρκείας μέσω ίντερνετ πατήστε ΕΔΩ

Για την τηλεφωνική αγορά του εισιτηρίου διαρκείας σας επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό κέντρο στο 211 8886068.

Κάρτα φίλου ΑΕΚ

Υποχρεωτική για την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας είναι όπως και τα προηγούμενα χρόνια η αγορά της Κάρτας Φίλου ΑΕΚ με τα έσοδα να πηγαίνουν αποκλειστικά στο ερασιτεχνικό σωματείο. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για τη Μάνα ΑΕΚ, αφού τα χρήματα αυτά καλύπτουν μέρος από τις ανάγκες των δεκάδων ερασιτεχνικών τμημάτων μας.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ

Προνόμια κατόχων

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και εφέτος για τους αγοραστές των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας θα ισχύσουν σημαντικά προνόμια από τους χορηγούς μας. Για να δείτε αναλυτικά τα προνόμια – προσφορές των χορηγών της ΠΑΕ ΑΕΚ, πατήστε ΕΔΩ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X