Επιμένουν Marca και As πως ο Πινέδα θα πωληθεί και μάλιστα στην ΑΕΚ

Σταύρος Καζαντζόγλου: «Για την ΑΕΚ όλα θα κριθούν στο... χειροκρότημα» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οι δυο μεγαλύτερες εφημερίδες της Μαδρίτης είχαν αναλυτικό ρεπορτάζ για το μέλλον του Πινέδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το μπαράζ δημοσιευμάτων για το μέλλον του Ορμπελίν Πινέδα συνεχίζεται στην Ισπανία. Και μάλιστα αυτή την φορά με ρεπορτάζ στις δυο μεγαλύτερες εφημερίδες της Μαδρίτης. Την Marca και την As. Αμφότερες έχουν ρεπορτάζ για τις κινήσεις που θα κάνει ο Ράφα Μπενίτεθ, τονίζοντας πως ο νέος τεχνικός της Θέλτα έχει ανάψει το πράσινο φως για να φύγουν ποδοσφαιριστές, με τον Πινέδα να βρίσκεται μέσα στην λίστα.

Μάλιστα η As τονίζει πως «παρότι όλες οι μεγάλες ομάδες της Ελλάδας έχουν ενδιαφερθεί για τον Πινέδα, το πιο πιθανό είναι πως αυτός θα συνεχίσει στην ΑΕΚ». Μάλιστα υπάρχει και αναφορά στο ποσό των οκτώ εκατομμυρίων που ήδη έχει γραφτεί και που όμως έχει διαψευστεί κατηγορηματικά από την ΑΕΚ. Πάντως είναι ξεκάθαρο και στην As αλλά και στην Marca, πως ο Μπενίτεθ έχει δώσει την συγκατάθεσή του, για να πωληθεί ο Πινέδα.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X