«Η Ραπίντ αναζητά ηγέτη και… ψάχνεται για Σβαμπ»

«Η Ραπίντ αναζητά ηγέτη και… ψάχνεται για Σβαμπ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο στόχαστρο της Ραπίντ Βιέννης βρίσκεται ο Στεφάν Σαβμπ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν δημοσιεύματα στην Αυστρία.

Μια πιθανή επιστροφή του 32χρονου χαφ του ΠΑΟΚ πιθανολογούν πως μπορεί να υπάρξει Μέσα της πατρίδας του, με τον ίδιο να έχει διατελέσει αρχηγός της Ραπίντ πριν έρθει στον Δικέφαλο το 2020.

Το όνομα του Σβαμπ όπως αναφέρει σε σημερινό (25/6) δημοσίευμα της η Kronen Zeitung γίνεται ολοένα και πιο συχνά θέμα στις συζητήσεις των ανθρώπων της πρώην ομάδας του, που βλέπουν ζεστά το θέμα ποντάροντας πως μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

«Στη μέση λοιπόν της προετοιμασίας, που δυσκολεύει το έργο του Μπάρισιτς για να σχηματίσει μια καλά δοκιμασμένη ομάδα.

Αλλά περαιτέρω αποχωρήσεις είναι απαραίτητες για να ελευθερωθεί χώρος στην ομάδα και, κυρίως, χρήματα για μεταγραφές. Ωστόσο, δεν υπάρχει καν προσφορά για τον Μάρκο Γκρουλ που συνεχίζει να βρίσκεται στην Ραπίντ.

Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Μάρκους Κάτζερ αναζητά έναν ηγέτη στη μεσαία γραμμή. Ο Στέφαν Σβαμπ που διανύει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, φέρεται να είναι όλο και πιο συχνά θέμα.

Η Ραπίντ Βιέννης είναι πολύ σημαντική για τον 32χρονο μέσα που αποχώρησε από την ομάδα το καλοκαίρι του 2020 για να πάει στον ΠΑΟΚ», αναφέρει μεταξύ άλλων η αυστριακή εφημερίδα.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X