Η Λειψία παίρνει δανεικό τον Φάμπιο Καρβάλιο

Η Λειψία παίρνει δανεικό τον Φάμπιο Καρβάλιο
Photo Credits: INTIME

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Λίβερπουλ βρίσκεται η Λειψία ώστε να κάνει δικό της με τη μορφή δανεισμού τον Φάμπιο Καρβάλιο για την επόμενη σεζόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια ανάσα από τον Φάμπιο Καρβάλιο η Λειψία!

Οι «ταύροι» όπως αναφέρει ο έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσο Ρομάνο, βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τη Λίβερπουλ ώστε να κάνουν δικό τους τον 21χρονο μεσοεπιθετικό με τη μορφή δανεισμού για την επόμενη σεζόν.

Το deal ανάμεσα στις δυο πλευρές αναμένεται να ολοκληρωθεί τις προσεχείς ώρες, με τον Πορτογάλο να μπαίνει στο αεροπλάνο ώστε να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιο του, τη στιγμή που ο γερμανικός σύλλογος δεν διατηρεί οψιόν για την αγορά του.

Ο Καρβάλιο αποκτήθηκε από τη Λίβερπουλ το καλοκαίρι του 2022, έναντι έξι εκατ. ευρώ, έχοντας καταγράψει υπό τις οδηγίες του Γιούργκεν Κλοπ 21 συμμετοχές, ενώ σκόραρε και τρία τέρματα.

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X