Θύμα ρατσιστικής επίθεσης ο Νάτζι από οπαδούς της Ρεάλ - Γιασικεβίτσιους: «Πρέπει να οργιστούμε από αυτό»

Θύμα ρατσιστικής επίθεσης ο Νάτζι από οπαδούς της Ρεάλ - Γιασικεβίτσιους: «Πρέπει να οργιστούμε από αυτό»
Photo Credits: INTIME

Ο Τζέιμς Νάτζι δέχτηκε ρατσιστική επίθεση από τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης πριν τον τρίτο τελικό του ισπανικού πρωταθλήματος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπαρτσελόνα μπορεί να «σκούπισε» τη Ρεάλ (3-0) στο ισπανικό πρωτάθλημα, όμως ο προπονητής των Καταλανών, όμως αυτό που έχει προκαλέσει αρνητική αίσθηση είναι η ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε ο μπασκετμπολίστας των Καταλανών, Τζέιμς Νάτζι, πριν τον τρίτο τελικό στο «WiZink Center».

Συγκεκριμένα, δέχτηκε βαρύτατες προσβολές μόλις βγήκε από το πούλμαν της ομάδας ρατσιστικού περιεχομένου κατά του χρώματος του δέρματός του.

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. ακόμα κι αν η ομάδα του στέφθηκε πρωταθλήτρια, στάθηκε σε αυτό το γεγονός τονίζοντας πως τέτοιες συμπεριφορές δεν χωράνε στον αθλητισμό.

«Θέλω να μιλήσω για αυτό που έγινε πριν από το παιχνίδι. Είναι ατυχές. Δεν γίνεται να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Ακούω όλοι να μιλάνε πολύ για τον Βινίσιους και τώρα πρέπει να μιλήσουμε για αυτό το θέμα» είπε αρχικά ο Γιασικεβίτσιους, για να προσθέσει:

Πρέπει να σταματήσει αυτό. Δεν ταιριάζει στις αξίες της Ρεάλ και των οπαδών της. Πρέπει να οργιστούμε από αυτό. Δεν με ενδιαφέρει αν πρόκειται για παίκτη της Ρεάλ, της Μπαρτσελόνα ή άλλης ομάδας. Απλώς δεν γίνεται να συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Πρέπει να τα ελέγξουμε και να παλέψουμε, επειδή αυτό είναι πιο σημαντικό από έναν τίτλο.

Ο Τζέιμς είναι ένα σπουδαίο παιδί και θέλουμε να σταματήσει να γίνεται αυτό. Δεν έχω μιλήσει ακόμα μαζί του. Είναι σοβαρό περιστατικό. Είναι ακόμα πιο ευαίσθητο όταν συμβαίνει σε δικούς σου ανθρώπους. Αγαπάμε τον Τζέιμς».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X